ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Βοστώνη: Ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση της θεραπείας του Παναγιώτη-Ραφαήλ – Το μήνυμα της οικογένειας (φωτο)

Βοστώνη: Ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση της θεραπείας του Παναγιώτη-Ραφαήλ – Το μήνυμα της οικογένειας (φωτο)

Ευχάριστα είναι τα νέα που έρχονται από τη Βοστώνη των ΗΠΑ, αφού ολοκληρώθηκε η πρώτη συνεδρία της θεραπείας του μικρού Παναγιώτη-Ραφάηλ, σύμφωνα με ανάρτηση τον γονιών του στο Facebook!

«Η θεραπεία ολοκληρώθηκε! Το όνειρο μας, χάρη σε όλους εσάς, έγινε πραγματικότητα! Σας ευχαριστούμε πολύ, η αγάπη σας μας έφερε εδώ!! Να είστε όλοι καλά», ανέφερε η συγκινητική ανάρτηση, η οποία συνοδεύτηκε από μια φωτογραφία του μικρού Παναγιώτη-Ραφαήλ και όπως είναι φυσικό έγινε αμέσως viral, με χιλιάδες κοινοποιήσεις.

Ο γιατρός ο οποίος έχει αναλάβει τη θεραπεία του μικρού αγοριού είναι ο Βασίλειος Δάρρας, κορυφαίος ομογενής γιατρός στις ΗΠΑ.

Η ανάρτηση με τον μικρό Παναγιώτη Ραφαήλ

Η φωτογραφία του Παναγιώτη Ραφαήλ από τη Βοστώνη, που συγκέντρωσε χιλιάδες likes, λίγα λεπτά αφότου αναρτήθηκε στο Facebook.

Υπενθυμίζεται ότι ο Παναγιώτης – Ραφαήλ, δίνει μάχη έχοντας τους γονείς του στο πλάι του, απέναντι στην σπάνια πάθηση της νωτιαίας μυϊκής ατροφίας.Το μόλις 18 μηνών αγοράκι διαγνώστηκε αμέσως μετά τη γέννησή του με το συγκεκριμένο νόσημα και έκτοτε δίνει το δικό του αγώνα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.