ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Υπόθεση Energa: Απαλλάχθηκε ο Β.Μηλιώνης – Δήλωση του συνηγόρου του Μ.Τρούλη

Υπόθεση Energa: Απαλλάχθηκε ο Β.Μηλιώνης – Δήλωση του συνηγόρου του Μ.Τρούλη

Με ομόφωνη απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων αθωώθηκε ο Βασίλης Μηλιώνης για την υπόθεση Energa – Hellas Power.

Ο συνήγορός του M.Τρούλης της Δικηγορικής Εταιρείας Τρούλης και Συνεργάτες δήλωσε αναφορικά με την απόφαση:

«Εκφράζω την ικανοποίησή μου για την πανηγυρική αθώωση του Βασίλη Μηλιώνη (στην υπόθεση Energa – Hellas Power) μετά από ομόφωνη απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων. Πάντοτε υποστήριζα ότι στην Ελλάδα υπάρχουν ικανοί, έντιμοι και γενναίοι δικαστές. Η απόφαση αυτή αποτελεί ορόσημο στα δικαστικά χρονικά της χώρας, διότι μετά από επτά ολόκληρα χρόνια διασυρμού στα ΜΜΕ, οι Δικαστές που τον έκριναν, αγνοώντας επικοινωνιακές και πολιτικές σκοπιμότητες και με μοναδικό κριτήριο το υλικό της δικογραφίας, φώτισαν την αλήθεια».

Αυτή η απόφαση έρχεται σε συνέχεια της πρόσφατης υπ’ αριθ. 3938/2019 απόφασης του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών που δημοσιεύθηκε στη συνεδρίαση της 17.10.2019, όπου η Δικηγορική Εταιρεία ΤΡΟΥΛΗΣ και Συνεργάτες εκπροσώπησε τον κ. Μηλιώνη, με την οποία έγινε δεκτή Αγωγή κατά συγκεκριμένων δημοσιογράφων και ΜΜΕ υποχρεώνοντάς τους σε αποζημίωση και αποκατάσταση του ονόματός του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.