ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Φωταγωγήθηκε το δέντρο στην πλατεία Συντάγματος (φώτο-βίντεο)

Φωταγωγήθηκε το δέντρο στην πλατεία Συντάγματος (φώτο-βίντεο)

Η κακοκαιρία «Διδώ» δίνει το παρών στο κέντρο της Αθήνας, αλλά δεν εμπόδισε τη φαντασμαγορική τελετή για τη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δένδρου, ύψους 17 μέτρων, που ήρθε από το Καρπενήσι και κοσμεί την κεντρική πλατεία της Αθήνας, την πλατεία Συντάγματος.

Oικοδέσποινα της εκδήλωσης ήταν η λαμπερή Ζέτα Μακρυπούλια, η οποία μας καλωσόρισε φιλόξενα και συντρόφευσε σε όλη τη διάρκεια της βραδιάς. Στη σκηνή ανέβηκαν, μαζί με την Athens Big Band, η Idra Kayne, ο Ίαν Στρατής και η Έλενα Παπαρίζου που κατάφεραν -ο καθένας με τον δικό του μοναδικό τρόπο- να μας ταξιδέψουν μέσα από ένα ξεχωριστό μουσικό πρόγραμμα με κομμάτια που όλες και όλοι έχουμε αγαπήσει.

​Και το πιο εντυπωσιακό απ’ όλα; Ένα φαντασμαγορικό projection mapping, γεμάτο χρώματα, παλμό και συναισθήματα, με φόντο το ιστορικό κτίριο της Βουλής των Ελλήνων, που πραγματοποιήθηκε με ιδιαίτερη επιτυχία για πρώτη φορά στη χώρα μας και σε όσες και όσους είχαν την τύχη να το παρακολουθήσουν από κοντά σίγουρα θα μείνει αξέχαστο!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!


«Απόψε φωτίζεται η πρωτεύουσα. Και είμαστε χαρούμενοι γιατί πέρα από το Σύνταγμα και τους μεγάλους δρόμους του κέντρου, παίρνουν λάμψη από τις γιορτές και δεκάδες δρόμοι και πλατείες που για πολλά χρόνια ήταν ξεχασμένοι. Αυτά τα Χριστούγεννα δεν είναι μόνο για το κέντρο. Είναι και για τις γειτονιές της Αθήνας και αυτή είναι η επιδίωξή μας. Να φτάσουμε στο σημείο να φωτίζεται και να στολίζεται στις γιορτές κάθε γωνιά της πόλης. Ας κάνουμε μία παύση και ας δώσουμε την ευκαιρία στους εαυτούς μας να απολαύσουν τις γιορτές, το μήνυμά τους και τις στιγμές τους» τόνισε ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης.


ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.