ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Μέτρα προστασίας σε εργαζομένους του Δήμου Αθηναίων

Μέτρα προστασίας σε εργαζομένους του Δήμου Αθηναίων

Νέες στολές και άλλα σύγχρονα μέσα ατομικής προστασίας ξεκίνησαν να διανέμονται σε όλες τις ειδικότητες εργατών της Διευθύνσεων Καθαριότητας, Μηχανολογικού, Πράσινου και Ηλεκτρολογικού του Δήμου Αθηναίων.

Ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος σε θέματα εργασιακής ασφάλειας και υγιεινής ο Δήμος Αθηναίων προχώρησε πρόσφατα στην παραλαβή μέσων ατομικής προστασίας για όλους τους εργαζόμενους που δουλεύουν κάτω από δύσκολες και σε πολλές περιπτώσεις εξαιρετικά αντίξοες καιρικές -και όχι μόνο- συνθήκες.

Στόχος είναι η βελτίωση των καθημερινών συνθηκών εργασίας και γι αυτό εξασφαλίζονται τα πιο σύγχρονα και τα πιο κατάλληλα για κάθε κατηγορία εργασίας μέσα έτσι ώστε κι εκείνοι με την σειρά τους να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό για μια πόλη πιο καθαρή πιο όμορφη, πιο φιλική για κατοίκους και επισκέπτες.

Περισσότεροι από 2.600 εργαζόμενοι, εκτός από τα απολύτως απαραίτητα (γάντια, φόρμες, καπέλα κλπ) παραλαμβάνουν και ιδιαίτερα εξειδικευμένο εξοπλισμό όπως μάσκες με φίλτρα και ειδικά ενισχυμένα γάντια για εκείνους που δουλεύουν στην αποκομιδή απορριμμάτων. Επίσης, γαλότσες, ειδικά αδιάβροχα και ειδικά αντιαλλεργικά γάντια για να προστατεύονται τα χέρια των εργατών οδοκαθαρισμού και τέλος ειδικές φόρμες ολόσωμες αδιάβροχες για όλες τις ειδικότητες που εργάζονται σε εξωτερικό χώρο και εκτίθενται στα καιρικά φαινόμενα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ταυτόχρονα έχει αρχίσει ο πρώτος κύκλος εκπαίδευσης υπαλλήλων με στοχευμένα σεμινάρια που έχουν θέμα «Προστασία από λοιμώδη νοσήματα και χρήση ατομικών μέσων προστασίας» τα οποία εντάσσονται στην ευρύτερη Θεματική Ενότητα «Υγιεινή και Ασφάλεια στο χώρο Εργασίας» ενώ υπάρχει σχεδιασμός ώστε τμηματικά να εκπαιδευτούν όλοι οι εργαζόμενοι στην Καθαριότητα, στο Πράσινο και στο Ηλεκτρολογικό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.