ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Τραγωδία στην Κέρκυρα: Απεβίωσε το μικρό κοριτσάκι που είχε υποστεί σηψαιμικό σοκ

Τραγωδία στην Κέρκυρα: Απεβίωσε το μικρό κοριτσάκι που είχε υποστεί σηψαιμικό σοκ

Το μόλις 2,5 ετών κοριτσάκι είχε διακομίστηκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Πατρών στις 3 Δεκεμβρίου, εσπευσμένα από την Κέρκυρα.

Οι γιατροί κατέβαλαν κάθε δυνατή προσπάθεια για να κρατήσουν το κορίτσι στη ζωή όμως δυστυχώς παρουσίασε σοβαρές επιπλοκές και κατέληξε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι γονείς της άναψαν ένα φως ζωής και ελπίδας για άλλα παιδιά, καθώς αποφάσισαν να δωρίσουν τα όργανά της. Από το Νοσοκομείο έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες ενέργειες, ενημερώθηκε ο Εθνικός Οργανισμός Μεταμοσχεύσεων και ήδη είναι σε ετοιμότητα όλος ο μηχανισμός. Το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου αναμένει τις ομάδες από τα νοσοκομεία της Ελλάδας και του εξωτερικού για να γίνει η λήψη των ζωτικών οργάνων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.