Αίγιο: Νεκρός εντοπίστηκε ο 53χρονος ψαράς

Αίγιο: Νεκρός εντοπίστηκε ο 53χρονος ψαράς

Νεκρός εντοπίστηκε γύρω στις 8.30 το βράδυ της Παρασκευής ο 53χρονος Σ.Ο., κάτοικος εν ζωή Μυρτιάς Αιγίου, ο οποίος αγνοούνταν από το βράδυ της Πέμπτης και τον αναζητούσε η οικογένειά του.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του filodimos.gr, ο άνδρας φεύγοντας από το σπίτι του είπε πως πηγαίνει για ψάρεμα και έκτοτε οι οικείοι του δεν είχαν νέα του, οπότε και ενημέρωσαν τις αρχές για την εξαφάνισή του.

Μετά από εκτεταμένες έρευνες, εντοπίστηκε τελικά από άνδρες του Λιμενικού Τμήματος Αιγίου και από εθελοντές της ομάδας “Αχαιός” στην παραλία Αλυκής, λίγο μετά τον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι συνθήκες του θανάτου του είναι προς το παρόν άγνωστες και εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα, ακόμα και αυτό της αυτοχειρίας. Ο εκλιπών ήταν πατέρας ενός ανήλικου παιδιού.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.