ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Μπλόκο στην Αθηνών – Λαμίας για το προσφυγικό – Έκλεισαν το δρόμο με τρακτέρ και αυτοκίνητα (φωτό)

Μπλόκο στην Αθηνών – Λαμίας για το προσφυγικό – Έκλεισαν το δρόμο με τρακτέρ και αυτοκίνητα (φωτό)

Σε κινητοποίηση με αφορμή τις εξελίξεις που υπάρχουν για την πιθανή έλευση προσφύγων στην περιοχή της Μαυρομαντήλας, προχώρησαν οι κάτοικοι της Αγίας Παρασκευής και της Μεγάλης Βρύσης.

Λίγο μετά τις 12.00 έκλεισαν παλαιά Εθνική Οδό ενώ πριν λίγα λεπτά εστησαν το δεύτερο μπλοκο στη νέα Εθνική Οδό Αθηνών-Λαμίας. Οι κάτοικοι δηλώνουν αποφασισμένοι να κλιμακώσουν τις δράσεις τους, για να ανατρέψουν το σχεδιασμό για την μετεγκατάσταση προσφύγων στην περιοχή τους.

“Σας καλούμε στον κόμβο της Αγίας Παρασκευής να εκφράσουμε όλοι μαζί την αντίθεση μας στην εγκατάσταση προσφύγων – μεταναστων στη Μαυρομαντήλα” έγραφαν οι κάτοικοι στο διαδικτυακό τους κάλεσμα.

Στις πρώτες εικόνες από το σημείο, βλέπουμε δεκάδες κατοίκους να έχουν φτάσει στην εθνική οδό, ακόμα και με τρακτέρ. Με τα συνθήματά τους, ζητούν από την κυβέρνηση να ακούσει τη φωνή τους και να μην φέρει πρόσφυγες και μετανάστες στην περιοχή τους…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή: lamianow.gr

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.