ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Πατρινό καρναβάλι για πάντα: Δείτε την εντυπωσιακή έναρξη για φέτος (φώτο-βίντεο)

Πατρινό καρναβάλι για πάντα: Δείτε την εντυπωσιακή έναρξη για φέτος (φώτο-βίντεο)

Η τελετή έναρξης του πιο γνωστού καρναβαλιού πραγματοποιήθηκε σήμερα Σάββατο (18/1) και ήταν άκρως φαντασμαγορική.

Την έναρξη του Πατρινού Καρναβαλιού κήρυξε ο δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης με τον ουρανό της Πάτρας να γεμίζει πυροτεχνήματα.

Η Πάτρα από εδώ και στο εξής και για ένα μήνα θα μετατραπεί σε μία πολύχρωμη πολιτεία που θα παρασυρθεί για ακόμα μία χρονιά από την μεθυστική ατμόσφαιρα που θα της φέρει ο Βασιλιάς Καρνάβαλος.

Όταν ο δήμαρχος της Πάτρας Κώστας Πελετίδης, μετά από ένα σύντομο λόγο του κήρυξε την έναρξη του Πατρινού Καρναβαλιού του 2020, ο χορός ήδη είχε ξεκινήσει στην πλατεία Γεωργίου, τα πυροτεχνήματα έκαναν την νύχτα μέρα, το καρναβάλι είχε ήδη αρχίζει.

​Σε μία τελετή έναρξης δημιουργική, με concept και φαντασία και πάνω από 90 Πατρινούς στις τρεις σκηνές να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.