ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Άντονι Μπουρντέν: Κυκλοφορεί βιβλίο με τα αγαπημένα του μέρη (φώτο)

Άντονι Μπουρντέν: Κυκλοφορεί βιβλίο με τα αγαπημένα του μέρη (φώτο)

Διάσημος σεφ, μέγας φιλόσοφος της ζωής, τηλεοπτικός αστέρας, τραγικό τέλος… Δύο χρόνια μετά τον θάνατο του Άντονι Μπουρντέν, ο οποίος αφαίρεσε τη ζωή του σε δωμάτιο ξενοδοχείου στο Παρίσι, κυκλοφορεί βιβλίο με στοχασμούς και αγαπημένα μέρη του σταρ της τηλεόρασης.

Η βοηθός του Λόρι Γουλίβερ, ολοκλήρωσε τη συγγραφή του βιβλίου World Travel: An Irreverent Guide, το οποίο θα μπει σε διαδικασία έκδοσης και θα κυκλοφορήσει στο εμπόριο στις 13 Οκτωβρίου 2020. Στην ουσία, θα είναι μία «πρόταση» του Μπουρντέν σε εκείνους που έχουν τη διάθεση, το χρήμα και τον χρόνο, να επισκεφθούν μέρη και να απολαύσουν τις γεύσεις των συγκεκριμένων περιοχών.

Όπως αναφέρεται και στον τίτλο, πρόκειται για έναν οδηγό… απόλαυσης. Πώς να φτάσετε στον προορισμό σας, τι να φάτε, πού να μείνετε και… τι να αποφύγετε.

Η Λόρι Γουλίβερ, η οποία έχει γράψει το «Appetites» μαζί με τον Άντονι Μπουρντέν, συνέβαλε στη συγγραφή του νέου βιβλίου, όπως και μέλη της οικογένειας αλλά και φίλοι του Αμερικανού σεφ και παρουσιαστή ταξιδιωτικών εκπομπών. «Αυτό το βιβλίο θα επιτρέψει στους θαυμαστές του Τόνι να συνεχίσουν να ταξιδεύουν στα βήματά του» δήλωσε η Λόρι Γουλίβερ στο περιοδικό People.

«Ήταν τιμή μου και ευχαρίστηση να δημιουργήσω ένα βιβλίο που να περιλαμβάνει ιστορίες από τους αγαπημένους του και τους συναδέλφους του. Είχα την τύχη να συνεργαστώ στενά με τον Τόνι για σχεδόν μια δεκαετία και είμαι τόσο χαρούμενη που μπορώ να μοιραστώ τις σκέψεις και τις ιδέες του για τον κόσμο, όπως τον είδε, σε αυτόν τον οδηγό» δήλωσε η ίδια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.