ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Τραγωδία στην Εύβοια: 34χρονος πατέρας 2 παιδιών σκοτώθηκε όταν το φορτηγό έπεσε στον γκρεμό

Τραγωδία στην Εύβοια: 34χρονος πατέρας 2 παιδιών σκοτώθηκε όταν το φορτηγό έπεσε στον γκρεμό

Τραγικό δυστύχημα σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής στις εγκαταστάσεις της ΛΑΡΚΟ στη Βύρα Σουρτζίου του Δήμου Διρφύων Μεσσαπίων στην Εύβοια, με θύμα έναν 34χρονο οδηγό φορτηγού.
Το βαρύ όχημα ετοιμαζόταν να ξεφορτώσει υλικό, όταν από άγνωστη αιτία, έφυγε στην κατηφόρα, πέφτοντας στο γκρεμό βάθους 200 μέτρων. Από τα συντρίμμια του οχήματος που έφερε πολλές τούμπες, ανασύρθηκε δυστυχώς νεκρός ο 34χρονος οδηγός που είναι από τη Δροσιά Χαλκίδας και πατέρας δύο παιδιών.

Δυστυχώς λίγες ώρες πριν το μεγάλο συλλαλητήριο που θα γίνει στο Σύνταγμα για τα δικαιώματα και το δημόσιο χαρακτήρα της μεγαλύτερης βιομηχανίας της Ελλάδας, ένας ακόμη νεκρός προστίθεται στην μακρά λίστα με τα θύματα.

Την προανάκριση διενεργεί το ΑΤ Διρφύων – Μεσσαπίων, ενώ συνελήφθη ο 53χρονος εργολάβος που ήταν υπεύθυνος του έργου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή: lamiareport

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.