ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Έκλεισαν σχολεία στη Θεσσαλονίκη λόγω… ψώρας

Έκλεισαν σχολεία στη Θεσσαλονίκη λόγω… ψώρας

Κρούσματα ψώρας εμφανίστηκαν σε σχολεία της Θεσσαλονίκης.

Τα περιστατικά αναφέρθηκαν σε σχολεία του Ευόσμου και σύμφωνα με πληροφορίες, αφορούν παιδιά που είναι αδέρφια.

Το σχολικό συγκρότημα στον Εύοσμο αποτελείται από συνολικά πέντε σχολεία, τρία δημοτικά και δύο νηπιαγωγεία.

Τα δύο παιδιά που εμφάνισαν ψώρα είναι μαθητές νηπιαγωγείου και δημοτικού.

Ο περιφερειακός διευθυντής εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας, Αλέξανδρος Κόπτσης, εμφανίστηκε καθησυχαστικός για τα δύο κρούσματα και τόνισε πως “πρόκειται για μεμονωμένο περιστατικό”.

Πρόσθεσε πως επειδή τα τέσσερα από τα πέντε σχολεία του συγκροτήματος έχουν κοινές εισόδους, κοινούς χώρους και κοινές τουαλέτες, αποφασίστηκε τριήμερο λουκέτο (Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή) για καθαρά προληπτικούς λόγους από τον δήμαρχο Κορδελιού Ευόσμου, Κλεάνθη Μανδαλιανό.

Σε ό,τι αφορά το πέμπτο σχολείο του συγκροτήματος, το 20ο δημοτικό σχολείο Ευόσμου, αποφασίστηκε να παραμείνει κλειστό μόνο την Παρασκευή, προκειμένου να γίνει απολύμανση του κτηρίου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όπως διαβεβαίωσε ο κ. Κόπτσης και τα πέντε σχολεία αναμένεται να λειτουργήσουν κανονικά την προσεχή Δευτέρα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.