5χρονος ήρωας έσωσε την 7μελή οικογένειά του και το σκύλο από τη φωτιά στο σπίτι τους (βίντεο)

5χρονος ήρωας έσωσε την 7μελή οικογένειά του και το σκύλο από τη φωτιά στο σπίτι τους (βίντεο)

Ο 5χρονος Νόα έσωσε την οικογένειά του από τις φλόγες όταν το σπίτι τους στην Τζόρτζια των ΗΠΑ έπιασε φωτιά. Πρώτα πήρε την μικρή του αδερφή και το σκύλο έξω και στη συνέχεια γύρισε να προειδοποιήσει και την υπόλοιπη οικογένειά του.

Συγκεκριμένα, το βράδυ της Κυριακής 9 Φεβρουαρίου, ο Νόα Γουντς, ένας 5χρονος Αμερικανός ξύπνησε όταν το κρεβάτι του έπιασε φωτιά.

Πήρε τη 2χρονη αδελφούλα του έξω από το δωμάτιο και τον σκυλάκο τους, πηδώντας από το παράθυρο, καθώς αυτή ήταν η μόνη διέξοδος από τις φλόγες.

Μόλις έβγαλε από το σπίτι τη 2χρονη αδερφή του και το σκύλο, γύρισε για να ειδοποιήσει για τη φωτιά και την υπόλοιπη οικογένειά του

Στη συνέχεια, ο μικρός επέστρεψε στο σπίτι και ειδοποίησε και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς του, όπως αναφέρει ο τηλεοπτικός σταθμός Fox5 Atlanta.

Όταν οι πυροσβέστες έφτασαν στο σημείο, ολόκληρη η οικογένεια είχε βγει από το σπίτι με ασφάλεια.

Κάποιοι, συμπεριλαμβανομένου και του μικρού αγοριού, μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο εξαιτίας ελαφριάς δηλητηρίασης από τους καπνούς και ελαφρά εγκαύματα. Όλοι είναι καλά στην υγεία τους.​

Οι πυροσβέστες αποκάλεσαν ήρωα το μικρό αγοράκι που έσωσε τα 7 μέλη της οικογένειάς του και μάλιστα του έδωσαν και βραβείο για τις ηρωικές του πράξεις.

«Όλοι είχαμε κοιμηθεί, οπότε χωρίς το Νόα θα μπορούσαμε να έχουμε χάσει τη ζωή μας», είπε ο παππούς του 5χρονου ήρωα, Ντέιβιντ Γουντς, στην τοπική τηλεόραση, WSB-TV Atlanta.

Σύμφωνα με την πραγματογνωμοσύνη της πυροσβεστικής, η φωτιά προκλήθηκε από ηλεκτρικό βραχυκύκλωμα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δείτε το βίντεο:

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.