Γεννήθηκε για την καταστροφή: Προσπαθεί να ξεπαρκάρει το SUV και διαλύει τα πάντα! (βίντεο)

Γεννήθηκε για την καταστροφή: Προσπαθεί να ξεπαρκάρει το SUV και διαλύει τα πάντα! (βίντεο)

Τα αστεία, καταστροφικά βίντεο με ατζαμήδες οδηγούς να προσπαθούν να παρκάρουν και να σκορπούν το χάος είναι από τα κλιπάκια στο Διαδίκτυο που γίνονται viral στη στιγμή.

Τέτοια είναι και η περίπτωση ενός οδηγού στο Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης που προσπαθεί να χώσει το τεράστιο SUV όχημα του σε ένα πολυσύχναστο πάρκινγκ.

Αντί να πατήσει μαλακά το γκάζι, όπως μεταδίδει το sputniknews.gr επιταχύνει απότομα με την όπισθεν και προκαλεί χάος

Αντί όμως να πατήσει ελαφρά το γκάζι, για κάποιο λόγο επιταχύνει απότομα με την όπισθεν και πέφτει πάνω σε άλλο παρκαρισμένο όχημα, κυριολεκτικά ισοπεδώνοντάς το.

Στη συνέχεια βάζει πρώτη και ξεχύνεται με φόρα μπροστά. Θύμα του ένα άλλο παρκαρισμένο όχημα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στη σκηνή φαίνεται κι ένας άλλος άντρας να πλησιάζει στο σημείο και βλέποντας την καταστροφή, τραβάει τα μαλλιά του.

Gonna miss my car.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Yonatan “Wheres Waldo” Gray (@yonatangray) στις

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.