ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Θεσσαλονίκη: Εκδήλωση κατά της «συμφωνίας των Πρεσπών» – «Εμείς δεν συμφωνήσαμε» (φώτο)

Θεσσαλονίκη: Εκδήλωση κατά της «συμφωνίας των Πρεσπών» – «Εμείς δεν συμφωνήσαμε» (φώτο)

Εκδήλωση, υπό τον τίτλο «Εμείς ΔΕΝ συμφωνήσαμε», λαμβάνει χώρα στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο της Θεσσαλονίκης. Κατάμεστη η αίθουσα με ανθρώπους κάθε ηλικίας.

Στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο της Θεσσαλονίκης αρχίζει η εκδήλωση «Εμείς ΔΕΝ συμφωνήσαμε», την οποία διοργανώνουν 22 χριστιανικά σωματεία και αφορά τη Συμφωνία των Πρεσπών, το μεταναστευτικό και το δημογραφικό.

Ο κόσμος καταφτάνει από νωρίς στο «Βελλίδειο» και ήδη η αίθουσα έχει σχεδόν γεμίσει με άτομα κάθε ηλικίας τόσο από τη Θεσσαλονίκη όσο και από τις γύρω περιοχές.

Στην εκδήλωση θα μιλήσουν οι:

  • Μοναχός Μάξιμος Ιβηρίτης, πρώην πρωτο-επιστάτης του Αγίου Όρους με θέμα: «Μακεδονικές αναμνήσεις και νοσταλγία»
  • Ιωάννης Μάζης, καθηγητής Γεωπολιτικής ΕΚΠΑ με θέμα: «Γεωπολιτικές δυναμικές στη Ν.Α. Μεσόγειο και η παράνομη μετανάστευση»
  • Γεώργιος Ρωμανός, συγγραφέας, ιστορικός ερευνητής με θέμα: «Μετέωρη στον ΟΗΕ και ακυρώσιμη η “Συμφωνία Πρεσπών”. Το δημοψήφισμα ενεργό»
  • Δήμος Θανάσουλας, νομικός με θέμα: «Υπέρ του Λαού και του Έθνους»
Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.