ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Θρακομακεδόνες: Δημιουργήθηκε τρισδιάστατη διάβαση πεζών – Για να προστατευθούν οι μαθητές από τροχαία

Θρακομακεδόνες: Δημιουργήθηκε τρισδιάστατη διάβαση πεζών – Για να προστατευθούν οι μαθητές από τροχαία

Μια 3D διάβαση πεζών διαθέτει πλέον ο δήμος των Αχαρνών και πιο συγκεκριμένα η περιοχή των Θρακομακεδόνων.

Η διάβαση δημιουργήθηκε μπροστά από το Λύκειο, στην οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου.

Οι διαβάσεις είναι σχεδιασμένες έτσι ώστε να μοιάζουν ότι αιωρούνται, προκαλώντας οφθαλμαπάτη που κάνει τους οδηγούς να είναι πιο προσεκτικοί όταν πλησιάζουν στο σημείο.

Ο δήμος διέθεσε τη Δημοτική Αστυνομία για την εκτροπή της κυκλοφορίας, μέχρι να ολοκληρωθούν οι εργασίες, για την μεγαλύτερη ασφάλεια των πεζών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Οι Θρακομακεδόνες έχουν μπει ξανά στο κάδρο της ανάπτυξης. Μέσα στο επόμενο διάστημα ξεκινάει και η πρώτη παιδική χαρά. Ζούμε στην πιο όμορφη πόλη και οι δημότες μας αξίζουν τα καλύτερα. Θερμά συγχαρητήρια στον σύλλογο γονέων του λυκείου Θρακομακεδόνων», δήλωσε γι’ αυτή την πρωτοβουλία ο αντιδήμαρχος Μιχάλης Βρεττός, ο οποίος ευχαρίστησε τον καλλιτέχνη ‘Αγγελο Ορφανουδάκη και όλους τους εθελοντές, που εργάστηκαν αφιλοκερδώς για την υλοποίηση της 3D διάβασης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.