ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Λειτούργησε το συντριβάνι στην Πλατεία Ομονοίας ξανά (βίντεο)

Λειτούργησε το συντριβάνι  στην Πλατεία Ομονοίας ξανά (βίντεο)

H πλατεία Ομονοίας άλλαξε και το συντριβάνι είναι ξανά εδώ.

Μάλιστα, γέμισε με νερό το συντριβάνι της πλατείας, η ανακατασκευή της οποίας έχει σχεδόν ολοκληρωθεί. Απομένουν οι δοκιμαστικές λειτουργίες για το συντριβάνι αυτό καθαυτό και αλλά και για το γλυπτό του Ζογγολόπουλου που κοσμεί την πλατεία από το οποίο επίσης θα τρέχει νερό.

Μέχρι το τέλος της άλλης εβδομάδος η πλατεία Ομονοίας θα παραδοθεί για χρήση στους κατοίκους και τους επισκέπτες της πρωτεύουσας, όπως είχε ανακοινώσει ο Δήμος Αθηναίων. Τα επίσημα εγκαίνια αναμένονται να γίνουν μέχρι τα μέσα Μαρτίου.

Το μεσημέρι της Πέμπτης έγινε και η πρώτη δοκιμαστική λειτουργία του συντριβανιού στην πλατεία Ομονοίας. Δείτε βίντεο από πολίτη που ανέβηκε στα social media:

«Δοκιμές στην Ομόνοια. Πλατεία ξανά. Έρχεται…» είναι το μήνυμα του δημάρχου Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη που συνοδεύει το βίντεο το οποίο ανήρτησε πριν από λίγο στους λογαριασμούς του στα social media ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μια ανάσα πριν αποκαλυφθεί η ιστορική πλατεία της Αθήνας στη νέα της μορφή, που έχει πολλά νοσταλγικά στοιχεία με κυρίαρχο το σιντριβάνι, ο κ.Μπακογιάννης για δεύτερο βράδυ στη σειρά αποκάλυψε ψηφίδες.

Δοκιμές στην Ομόνοια. Πλατεία ξανά! Έρχεται…

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη • Kostas Bakoyannis • (@kostasbakoyannis) στις

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.