ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Θλίψη στην Εύβοια για την αδικοχαμένη 24χρονη: «Δεν έπαιρνε ούτε χάπια γιατί πίστευε πως παχαίνουν» (βίντεο)

Θλίψη  στην Εύβοια για την αδικοχαμένη 24χρονη: «Δεν έπαιρνε ούτε χάπια γιατί πίστευε πως παχαίνουν» (βίντεο)

Θλίψη έχει «κυριεύσει» τον τόπο καταγωγής της 24χρονης Γιολάντας, δασκάλας από τη Εύβοια, που έφυγε από τη ζωή, με βάρος μόλις 29 κιλά(!) εξαιτίας νευρικής ανορεξίας.

«Είμαι σε άθλια ψυχολογική κατάσταση αυτή τη στιγμή. Δεν μπορώ να το πιστέψω να το αποδεχτώ ότι έχασα το παιδί μου» λέει η Δέσποινα Τσώνη, μητέρα της 24χρονης Γιολάντας σε τηλεοπτικό κανάλι.

«Μας έχουν κοπεί τα πόδια. Εγώ δούλευα από το πρωί μέχρι το βράδυ για να τη σπουδάσω», λέει ο Σπύρος Τσώνης, πατέρας της Γιολάντας.

Η Γιολάντα πάλευε με τη νευρική ανορεξία και τον τελευταίο καιρό νοσηλευόταν σε ψυχιατρική κλινική αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερε και άφησε την τελευταία της πνοή.

«11 παρά τέταρτο με παίρνει κάποια κυρία από την εντατική: “κυρία μου η κόρη σας δεν θα τη βγάλει τη νύχτα παθαίνει συνεχείς ανακοπές”. Τους είπα κάντε κάτι γιατί είναι μόλις 24 ετών, προσπαθήστε» ανέφερε η μητέρα.

«Ήταν πάντα ένα αδύνατο κορίτσι, είχε φτάσει μέχρι 42 κιλά, αλλά έτρωγε κανονικά τα προηγούμενα χρόνια. Όταν εισήχθη στην ψυχιατρική κλινική του νοσοκομείου για να κάνει την θεραπεία της ήταν 29 κιλά. Άρχισε να κόβει σταδιακά το φαγητό μέχρι που σιτιζόταν με καραμέλες και τσίχλες», εξομολογήθηκε η Δέσποινα Τσώνη.

«Το παιδί μου δεν έπαιρνε φάρμακα γιατί πίστευε ότι τα πάντα παχαίνουν. Ακόμα και ένα ντεπόν πίστευε ότι παίρνοντας ένα ντεπόν θα πάρει βάρος», συμπλήρωσε.

Η οικογένεια έχει ξεκινήσει τις διαδικασίες για να λάβει τις πληροφορίες για τις συνθήκες θανάτου της 24χρονης.

«Ζήτησα το πλήρες ιστορικό αναφορικά με την ασθένεια του κοριτσιού, είναι ψυχογενής η ασθένεια της νευρικής ανορεξίας» λέει η δικηγόρος της οικογένειας, Βούλα Δημητριάδου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.