Η δύναμη της ζωής: Πατέρας ακούει την καρδιά του νεκρού γιου του να χτυπά στο στήθος γυναίκας (βίντεο)

Η δύναμη της ζωής: Πατέρας ακούει την καρδιά του νεκρού γιου του να χτυπά στο στήθος γυναίκας (βίντεο)

Ο γιος του πέθανε αλλά χάρισε με τα όργανά του ζωή σε άλλους 5 ανθρώπους και στο παρακάτω βίντεο που ακολουθεί ο χαροκαμένος πατέρας ακούει την καρδιά του παιδιού του να χτυπά μέσα στο στήθος της γυναίκας όπου μεταμοσχεύθηκε.

Συγκεκριμένα, ο Μάθιου Σπαν από το Μπρέναμ του Τέξας, στις ΗΠΑ, έχασε τη ζωή του με τραγικό τρόπο τον Οκτώβρη του 2018, όταν χτυπήθηκε από όχημα. Πάλεψε 10 μέρες στο νοσοκομείο, με τον 47χρονο πατέρα του, Τζόρνταν Σπαν, να βρίσκεται διαρκώς στο πλευρό του.

Ο 21χρονος Μάθιου ήταν δωρητής οργάνων – κάτι που δεν γνώριζαν οι γονείς του- και μετά το θάνατό του 7 όργανά του έσωσαν τη ζωή 5 άλλων ανθρώπων που χρειάζονταν μεταμόσχευση.

Μία απ’ αυτούς, η 54χρονη Κρίστι Ρίτσαρντ Ρους ήταν η ιδανική λήπτης για την καρδιά του νεαρού Μάθιου.

Ο πατέρας του Μάθιου και η μνηστή του Σάμερ Μοσμπάργκερ συνάντησαν την Κρίστι για 1η φορά στις 8 Φεβρουαρίου. Τότε η Κρίστι άφησε τον Μάθιου να ακούσει την καρδιά του αδικοχαμένου γιου του να χτυπά μέσα στο στήθος της, σύμφωνα με τη Daily Mail.

«Ξέρεις, άκουγα την καρδιά του να χτυπά για 10 μέρες συνεχόμενα από το μηχάνημα στην εντατική», είπε ο Τζόρνταν για την εποχή που ο γιος του χαροπάλευε στο νοσοκομείο.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Μάθιου ήταν δρομέας όσο ζούσε. «Θα είναι κάπου εκεί έξω να τρέχει γύρους», είπε ο πατέρας του Μάθιου, ακούγοντας τη δυνατή καρδιά του γιου του να χτυπά στο σώμα της Κρίστι. «Είναι πολύ δυνατή καρδιά», ακούγεται να λέει στο βίντεο.

Δείτε το βίντεο:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.