ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Θλίψη στην Κρήτη: Δεν τα κατάφερε ο διανομέας φαγητού που πάλευε για τέσσερις μήνες

Θλίψη στην Κρήτη: Δεν τα κατάφερε ο διανομέας φαγητού που πάλευε για τέσσερις μήνες

Τελευταίο αντίο στον 28χρονο διανομέα φαγητού Δημήτρη Παπαδάκη ο οποίος άφησε την Κυριακή (23.02.2020) την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο μετά το τροχαίο που είχε τον περασμένο Οκτώβριο στις Μεσαμπελιές Ηρακλείου Κρήτης.

Από τότε ο 28χρονος ντελιβεράς έδινε μία άνιση μάχη για περίπου τέσσερις μήνες. Η κηδεία του άτυχου Δημήτρη θα γίνει στις Πατέλες, από τον Ιερό Ναό της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος.

Ο άτυχος νέος, μετά από 120 ημέρες στην Εντατική του ΠΑΓΝΗ υπέκυψε στα τραύματά του, σκορπώντας βαθιά θλίψη στους δικούς του, που περίμεναν κάποιο θαύμα.

Περίμεναν να ξαναδούν το χαμόγελο του, μάταια όμως… Ο Δημήτρης, κατέληξε το μεσημέρι της Κυριακής (23.02.2020), βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του και τους φίλους του.

Υπενθυμίζεται, πως τραυματίστηκε σε τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε στις 7 Οκτωβρίου 2019 στις Μεσαμπελιές. Εκείνος εργαζόταν ως διανομέας φαγητού και ήταν με το δίκυκλο της εργασίας του όταν συγκρούστηκε με Ι.Χ. αυτοκίνητο σε διασταύρωση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αμέσως τον παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ με τους διασώστες να τον διασωληνώνουν και να τον μεταφέρουν στο ΠΑΓΝΗ. Από την πρώτη στιγμή οι γιατροί έλεγαν πως η κατάσταση της υγείας του είναι κρίσιμη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.