Τελικά, δεν είχαν κλείσει καλά την πόρτα της αποθήκης για τα «Πάτριοτ»: Άλλα 60 θα ταξιδέψουν για ΗΑΕ! Η «Ασπίδα του Αχιλλέα» μας μάρανε...

«Το πολύ 10 αντισηπτικά ανά πελάτη» – Μοναδική πινακίδα σε πολυκατάστημα (φωτό)

«Το πολύ 10 αντισηπτικά ανά πελάτη» – Μοναδική πινακίδα σε πολυκατάστημα (φωτό)

Αγόρασαν μακαρόνια, αλεύρι, μάσκες, γάντια και αντισηπτικά. Των …φρονίμων τα παιδιά προμηθεύτηκαν τα πάντα για να ριχθούν στη μάχη με τον κορονοϊό. Ξέχασαν όμως τι θα πει ψυχραιμία.

Σε αυτό το κύμα παράνοιας, γνωστό πολυκατάστημα (όπως φαίνεται και από τη φωτογραφία που δημοσιεύει η ιστοσελίδα neakriti.gr) «απάντησαν» με την εξής πινακίδα:

«Λόγω υψηλής ζήτησης και περιορισμένης διαθεσιμότητας, η μέγιστη ποσότητα αγοράς ανά πελάτη ορίζεται στα 10 τεμάχια ανά κωδικό».

Αν ανήκετε στους «ψύχραιμους» ένας – ένας όλοι θα πάρετε…!

Αρκεί το σαπουνάκι, το νερό και το καλό και σχολαστικό πλύσιμο. Τα λένε οι ειδικοί.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.