
Τρία κιλά μαλλί από το στομάχι 15χρονης έβγαλαν γιατροί στην επαρχία Ούταρ Πραντές, στην Ινδία.
Η έφηβη έτρωγε τα μαλλιά της ήδη από την παιδική της ηλικία. Με τα χρόνια, οι τούφες συγκεντρώθηκαν στο στομάχι της, προκαλώντας προβλήματα στην πέψη της κοπέλας.
Η 15χρονη Σιβάνι έφτασε να ζυγίζει μόλις 29 κιλά, βάρος πολύ μικρό δεδομένης της ηλικίας της. Σήμερα, αναρρώνει, μετά από χειρουργική επέμβαση και συνεχίζει τη θεραπεία της στο νοσοκομείο Lohia.
Το πρόβλημα της κοπέλας καλείται τριχοφαγία και σχετίζεται με ψυχολογικές διαταραχές. Με τον καιρό, αυτή η κατανάλωση μαλλιών μπορεί να φτάσει σε ακραίες καταστάσεις και να οδηγήσει στη συσσώρευση στο στομάχι μεγάλης ποσότητας από τρίχες, που στην περίπτωση της κοπέλας από την Ινδία έφτασαν τα 3 κιλά.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.