Πάτρα και Πύργος: Ο κορωνοϊός ερήμωσε τους δρόμους – Άδεια τα καταστήματα

Πάτρα και Πύργος: Ο κορωνοϊός ερήμωσε τους δρόμους – Άδεια τα καταστήματα

Στον Πύργο και στην Πάτρα οι καταστηματάρχες εστίασης κατεβάζουν ρολά στα μαγαζιά τους, ακολουθώντας την απόφαση που πήραν οι ίδιοι μετά από συγκέντρωση που είχαν την Παρασκευή το μεσημέρι, αλλά και την απόφαση της κυβέρνησης, προκειμένου να δοθεί με όλα τα μέσα η μάχη για τον περιορισμό της πανδημίας που έχει προκαλέσει ο κορωνοϊός.

Αναλυτικά η ανακοίνωσή τους:

«Αυτό που βιώνουμε είναι πρωτόγνωρο και άγνωστο σε όλους.

Οι επαγγελματίες εστίασης υγειονομικού ενδιαφέροντος και ο Σύλλογος Κομμωτών έπειτα από ψηφοφορία παρουσία εκπροσώπων του Επιμελητηρίου και της δημοτικής αρχής, αποφάσισαν την αναστολή λειτουργίας των καταστημάτων τους απόψε Παρασκευή 13 Μαρτίου και για 15 ημέρες.

Σας καλούμε όλους ενωμένους να τηρήσετε την απόφαση αυτή, αρχικά για προληπτικούς λόγους κι έπειτα με σκοπό τη διεκδίκηση του καλύτερου δυνατού για τον τόπο μας.

Αναγκαίο και σωστό να σεβαστούμε όλοι την απόφαση αυτή.

Η Αρμόδια Επιτροπή της Πρωτοβουλίας Καταστηματαρχών Εστίασης Πύργου

Σιγούρος Βασίλης, Βορλόκα Αδαμαντία, Μαντάς Παναγιώτης, Μπιμπίκος Ιωάννης, Γεωργοπούλου Αλεξία, Τζαμαλής Νίκος, Μπούκλης Θανάσης»

Δείτε φωτογραφίες:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

www.patrisnews.com

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.