Το συγκινητικό μήνυμα ελπίδας σε γήπεδο μπάσκετ στην Ηλιούπολη (φώτο)

Το συγκινητικό μήνυμα ελπίδας σε γήπεδο μπάσκετ στην Ηλιούπολη (φώτο)

Οι νεκροί χιλιάδες, όπως και τα κρούσματα. Η χώρα μας με έκτακτα μέτρα περιορισμού των άσκοπων μετακινήσεων προσπαθεί να σπάσει τη διάδοση του φονικού ιού.

Οι πολίτες στην χώρα παραμένουν έγκλειστοι στα σπίτια τους με στόχο να τελειώνει γρήγορα αυτός ο εφιάλτης του κορωνοϊού. Ένας εφιάλτης που έχει επηρεάσει πολλούς. Και στην καθημερινότητα τους, μα και ψυχολογικά. Οι δρόμοι άδειασαν, τα μαγαζιά είναι άδεια, τα γήπεδα και οι παιδικές χαρές δεν έχουν πλέον παιδιά και κόσμο.

Ωστόσο, ο καλλιτέχνης FL1P σε γήπεδο μπάσκετ στην Ηλιούπολη έστειλε το μήνυμα προς όλη την χώρα, προς κάθε πολίτη ξεχωριστά. Με μια εξαιρετική δημιουργία με ποτήρια στα κάγκελα του γηπέδου «Μπασκετάκι» έστειλε το συγκινητικό μήνυμα «Κάντε υπομονή κι ο ουρανός θα γίνει πιο γαλανός…».

Δείτε τις φωτογραφίες όπως την αποτύπωσε η iefhmerida:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.