ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

60χρονη που έχασε σύζυγο και πεθερό από την πανδημία: «Μη βγαίνετε έξω για να μη θρηνήσετε όπως εγώ» (βίντεο)

60χρονη που έχασε σύζυγο και πεθερό από την πανδημία: «Μη βγαίνετε έξω για να μη θρηνήσετε όπως εγώ» (βίντεο)

Συγκλόνισε το πανελλήνιο με τα όσα είπε μια 60χρονη γυναίκα ασθενής κορωνοϊού, αλλά και συγγενής θυμάτων αφού έχασε τον σύζυγο και τον πεθερό της από τον φονικό ιό.

Μιλώντας το περασμένο Σάββατο σε τηλεοπτική εκπομπή η κυρία Αννα από την Δαμασκηνιά, ένα από τα χωριά που μπήκαν σε καραντίνα λόγω του κορωνοϊού, αναφέρθηκε στο χρονικό διάστημα λιγότερο του ενός μήνα που της άλλαξε ολοκληρωτικά τη ζωή.

«Ήμουν 22 μέρες στο νοσοκομείο στην Πτολεμαΐδα», τόνισε αρχικά στον τηλεοπτικό σταθμό, προσθέτοντας πως «ήταν πάρα πολλές οι μέρες και πέρασαν στο κρεβάτι με αγωνία, με υπομονή, περιμένοντας να γίνω καλά και εγώ και ο άντρας μου. Αλλά δυστυχώς εγώ βγήκα νικήτρια, ο άντρας μου όχι».

«Ήμασταν στο ίδιο δωμάτιο μέχρι την Κυριακή ώσπου τον διασωλήνωσαν και τον πήγαν στο ΑΧΕΠΑ στη Θεσσαλονίκη. Εγώ έμεινα μόνη μετά στο δωμάτιο του νοσοκομείου μετρώντας τις ώρες, παρακαλώντας, προσευχόμενη να γίνει καλά ο άνδρας μου αλλά δυστυχώς την Πέμπτη μας ανακοίνωσαν ότι δεν άντεξε και πέθανε. Ήταν ότι πιο σκληρό θα μπορούσε να μου συμβεί», συμπλήρωσε η άτυχη γυναίκα ενώ αποκάλυψε πως, πριν από 42 ακριβώς μέρες, έχασε και τον γιο της σε ηλικία 41 ετών. «Αυτή τη στιγμή έχω πάρει εξιτήριο, είμαι υγιής, έχω έρθει στο σπίτι μου στο Άργος και πρέπει να μείνω σε απομόνωση άλλες 15 μέρες».

Σε φορτισμένο κλίμα, η 60χρονη γυναίκα από την Δαμασκηνιά κατέληξε στέλνοντας ένα μήνυμα. «Μη βγαίνετε έξω! Σας παρακαλώ! Μείνετε μέσα να μη θρηνήσετε και εσείς άτομα όπως θρηνώ εγώ».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.