ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Το «ευχαριστώ» της οικογένειας του Μανώλη Γλέζου

Το «ευχαριστώ» της οικογένειας του Μανώλη Γλέζου

Κηδεύτηκε σήμερα (Τετάρτη) ο Μανώλης Γλέζος. Η κηδεία του – λόγω κορωνοϊού – πραγματοποιήθηκε σε κλειστό κύκλο, με την οικογένεια του να ευχαριστεί θερμά όσους τους δεν μπόρεσαν να παραστούν.

«Σήμερα Τετάρτη 1η του Απρίλη, εμείς, η οικογένειά του, αποχαιρετήσαμε με οδύνη τον αγαπημένο μας Μανώλη Γλέζο.

Οι σε βάθος συζητήσεις μας, οι ιστορίες που ακούραστα έλεγε, τα ταξίδια μας, το σφίξιμο του χεριού και η αγκαλιά, τα βιβλία του με τις αφιερώσεις, θα είναι για μας πολύτιμες αναμνήσεις.

Το ήθος του, η μαχητικότητά του, οι αγώνες του για ειρήνη, δημοκρατία, κοινωνική δικαιοσύνη και αλληλεγγύη θα αποτελούν φάρο μας.

Το όνομά του, τα οράματά του και ο τρόπος που πορεύτηκε στη Γη ακριβή παρακαταθήκη», σημειώνεται στην ανακοίνωση της οικογένειας του Μανώλη Γλέζου, η οποία καταλήγει:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Όλους όσοι τον αποχαιρέτησαν μαζί μας με μια λέξη, μια σκέψη, ένα κείμενο, μία φωτογραφία, ένα ποίημα, ένα λουλούδι και μια ζωγραφιά στην πόρτα του σπιτιού του, μία δωρεά, ένα τραγούδι, ένα χειροκρότημα, ένα δάκρυ, το χτύπημα της καμπάνας, θερμά ευχαριστούμε».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.