ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ρόδος: Νόμιζαν ότι έθαψαν τον πατέρα τους αλλά εκείνος ήταν ζωντανός – Ποιος εν τέλει βρίσκεται στο φέρετρο;

Ρόδος: Νόμιζαν ότι έθαψαν τον πατέρα τους αλλά εκείνος ήταν ζωντανός – Ποιος εν τέλει βρίσκεται στο φέρετρο;

Μια παράξενη ιστορία που εκπλήσσει τους πάντες βρίσκεται σε εξέλιξη στην Ρόδο με την ταυτότητα νεκρού, καθώς μέρες μετά την κηδεία ατόμου, οι συγγενείς του έμαθαν ότι είναι ζωντανός!

Όλα ξεκίνησαν στις 24 Απριλίου οπότε και ένας άνδρας εντοπίστηκε νεκρός σε αποθήκη-γιαπί. Λόγω του σημείου, οι αρμόδιες αρχές υπέθεσαν ότι πρόκειται για 73χρονο που διαμένει εκεί και ο οποίος είχε μεταφερθεί και άλλες φορές στο νοσοκομείο με σοβαρά προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε.

Πάνω στον άτυχο άνδρα δεν υπήρχε κανένα χαρτί που να πιστοποιεί την ταυτότητά του. Καθώς η σορός ήταν σε προχωρημένη σήψη, κλήθηκε η αστυνομία και η σορός μεταφέρθηκε στο νεκροτομείο της Ρόδου. Συγγενικό του πρόσωπο φέρεται, μάλιστα, να βεβαίωσε ότι πρόκειται για τον 73χρονο που διέμενε στην αποθήκη.

Αφότου ενημερώθηκαν οι συγγενείς, η κηδεία τελέστηκε την επόμενη ημέρα.

Το βράδυ της Δευτέρας, ωστόσο, τα παιδιά του 73χρονου ενημερώθηκαν ότι ο πατέρας τους είναι ζωντανός.

Η πληροφορία, όπως είναι προφανές, προκάλεσε σοκ. Στη συνέχεια, οι συγγενείς έμαθαν ότι ο άνδρας διέμενε εδώ και καιρό στο ίδρυμα χρόνιων παθήσεων στην περιοχή των Κολυμπίων.

Ο γιος του άνδρα, μιλώντας σήμερα σε τηλεοπτική εκπομπή, εξήγησε ότι για προσωπικούς λόγους δεν είχε επαφή με τον πατέρα του. Ωστόσο εμφανίστηκε έκπληκτος από όσα συνέβησαν.

Μυστήριο με την ταυτότητα του νεκρού στη Ρόδο
Η αποκάλυψη έχει δημιουργήσει μυστήριο με την ταυτότητα του νεκρού ο οποίος ετάφη στις 25 Απριλίου στο νεκροταφείο Ρόδου.

Για την υπόθεση έχει ενημερωθεί και η εισαγγελία της Ρόδου, ενώ έρευνα θα ξεκινήσει και η ασφάλεια Ρόδου προκειμένου να αποκαλυφθεί τι πραγματικά έχει συμβεί.

Σύμφωνα με τον τοπικό ιστότοπο δεν αποκλείεται να διαταχθεί και η εκταφή του πτώματος, για να διαπιστωθεί εάν υπάρχει κάτι ύποπτο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μέχρι και το βράδυ της Δευτέρας, δεν έχει δηλωθεί κάποια εξαφάνιση ατόμου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.