Θλίψη και οργή στην κηδεία της 23χρονης που πέθανε από επέμβαση ρουτίνας – «Όποιος το έκανε πρέπει να τιμωρηθεί»

Θλίψη και οργή στην κηδεία της 23χρονης που πέθανε από επέμβαση ρουτίνας – «Όποιος το έκανε πρέπει να τιμωρηθεί»

Θλιβερές στιγμές έζησαν οι φίλοι και συγγενείς της 23χρονης Αλεξάνδρας, η οποία πέθανε 10 μέρες μετά από επέμβαση ρουτίνας.

Η οικογένειά της και οι συμφοιτητές της, αποχαιρέτησαν για πάντα το χαμογελαστό κορίτσι, ενώ ζητούν να τιμωρηθεί όποιος έφταιξε για τον άδικο χαμό της.

«Αυτό το παιδί ήταν όλη η ζωή μου. Της είχα πάρει τέσσερα άλογα και καβαλούσε το άλογο και την καμαρώναν όλοι» είπε ο πατέρας της άτυχης κοπέλας.

Όλοι όσοι γνώριζαν την Αλεξάνδρα σπάραξαν για τον άδικο χαμό της. Οι φίλοι της που σπούδαζαν μαζί λογιστική στην Πρέβεζα ταξίδεψαν στην Αλμυρή Κορινθίας για να πουν το τελευταίο αντίο στην φίλη τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο πατριός της 22χρονης Αλεξάνδρας ζητά να τιμωρηθεί αυτός που ευθύνεται για τον θάνατό της. «Αυτός που έκανε αυτό το πράγμα, πρέπει να τιμωρηθεί! Στη μνήμη του παιδιού μου να μην χαθεί άλλο παιδί» είπε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.