ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Λαμία: Ο σκύλος «έσωσε» την ηρωίνη και τον… έκαψε – Συνελήφθη από τη Δίωξη Ναρκωτικών

Λαμία: Ο σκύλος «έσωσε» την ηρωίνη και τον… έκαψε – Συνελήφθη από τη Δίωξη Ναρκωτικών

Άνδρας στη Λαμία προσπάθησε να «ξεφορτωθεί» την ηρωίνη που είχε στην κατοχή του ρίχνοντάς την στην τουαλέτα, αλλά τον πρόλαβε εκπαιδευμένος σκύλος της Δίωξης Ναρκωτικών.

Ο 42άχρονος είδε από τις κάμερες κλειστού κυκλώματος, που είχε στο σπίτι του, τους αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών να φθάνουν για έλεγχο και πέταξε στη λεκάνη της τουαλέτας τα 19,6 γραμμάρια ηρωίνης που διέθετε, για να τα διακινήσει. Λογάριασε, όμως, χωρίς το σκύλο ανιχνευτή, ο οποίος πρόλαβε και άρπαξε τα σακουλάκια πριν «εξαφανιστούν».

Στο σπίτι του βρέθηκε, εκτός από το πλήρες σύστημα κλειστού κυκλώματος για την παρακολούθηση της περιμέτρου με καλώδια, δύο μόντεμ και δύο κάμερες, και 4.127,39 ευρώ που προέρχονταν από τις πωλήσεις ναρκωτικών και κατασχέθηκαν.

Νωρίτερα είχε συλληφθεί ένας 36χρονος συνεργός του, στο πλαίσιο οργανωμένης επιχείρησης. Στα σπίτια τους κατασχέθηκαν, ακόμα, μία ζυγαριά ακριβείας, κιάλια με τα οποία παρακολουθούσαν εάν πλησιάζουν ανεπιθύμητοι επισκέπτες, μία μοτοσικλέτα και δύο Ι.Χ. αυτοκίνητα, τα οποία χρησιμοποιούσαν για τη διακίνηση των ναρκωτικών, καθώς κι ένα τσεκούρι κι ένα αυτοσχέδιο ξύλινο ρόπαλο μήκους 96 εκατοστών οπλισμένο με καρφιά.

Οι δύο Έλληνες είχαν απασχολήσει και στο παρελθόν τις διωκτικές αρχές για παρόμοιες υποθέσεις. Αμφότεροι οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας, η οποία τους άσκησε διώξεις για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών, παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα και παράβαση της νομοθεσίας περί προστασίας των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.