ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Χαλκίδα: Πίτμπουλ «έσπειρε» πανικό – Δάγκωσε γυναίκα (βίντεο)

Χαλκίδα: Πίτμπουλ «έσπειρε» πανικό – Δάγκωσε γυναίκα (βίντεο)

Την άγρια επίθεση ενός πίτμπουλ έζησε μία γυναίκα από την Αλβανία, η οποία κατοικεί μόνιμα στη Χαλκίδα. Σε κακή κατάσταση το χέρι της.

Το περιστατικό διαδραματίστηκε στην πλατεία της Σουβάλας, με τη γυναίκα να έχει βγει για να κάνει την καθημερινή βόλτα της με το σκύλο της. Ξαφνικά πετάχτηκε από πίσω της ένας σκύλος ράτσας πίτμπουλ και αρχικά επιτέθηκε στο σκύλο της κι εν συνεχεία στην ίδια. Διακομίστηκε αιμόφυρτη με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Χαλκίδας και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στο χέρι της, ενώ ο σκύλος της μεταφέρθηκε τραυματισμένος σε κτηνιατρείο.

Το Αστυνομικό Τμήμα Χαλκίδας, που διενεργεί έρευνα μετά τη μηνυτήρια αναφορά που κατατέθηκε κατά παντός υπευθύνου, δεν έχει διαπιστώσει μέχρι στιγμής εάν έχει ιδιοκτήτη το πίτμπουλ και εάν έχει εγκαταλειφθεί πρόσφατα.

«Όπως περπατάγαμε μας ήρθε από πίσω και όρμηξε πρώτα στο σκυλί μου, το δάγκωσε και το έπιασε από το λαιμό, εγώ προσπάθησα να το σώσω και μετά με έπιασε στο χέρι, με δάγκωσε και ήρθε κόσμος και μας βοήθησε. Πίτμπουλ ήταν. Αδέσποτο μπορεί να ήταν ή μπορεί να το άφησαν, γιατί ήταν καθαρό, δεν φαίνεται να ήταν ημέρες έξω», περιέγραψε όλα όσα έζησε η Ροσέλα Κότσι.

Συνεχίζοντας, αναφέρθηκε στον κόσμο που ήταν εκείνος που έσωσε τόσο την ίδια όσο και το σκύλο της: «Πάλευα δέκα λεπτά με το πίτμπουλ για να σώσω το σκυλί μου και μετά μαζεύτηκε όλος ο κόσμος και μας βοήθησε και σωθήκαμε και οι δύο. Ο κόσμος μας βοήθησε, ήρθε από εκεί που έπιναν καφέ, και μπορέσαμε να βγάλουμε το σκυλί, αλλιώς δεν θα μας άφηνε. Το χέρι το άνοιξαν πάλι κι έκανα χειρουργείο, μαζεύει πύον, είναι σε κακή κατάσταση. Πήρα άλλη θεραπεία σήμερα… Έχει τραυματιστεί και το σκυλί, το πήγαμε στο ιατρείο και πήραμε θεραπεία».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.