ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Γιάννα και «Επιτροπή 21» – Τους είδε όλους στην Λαμία εκτός του Μητροπολίτη Φθιώτιδος

Γιάννα και «Επιτροπή 21» – Τους είδε όλους στην Λαμία εκτός του Μητροπολίτη Φθιώτιδος

Επισκέφθηκε τη Στερεά Ελλάδα, συνάντησε τους τοπικούς άρχοντες πλην του μητροπολίτη Φθιώτιδος Συμεών.

Το νέο ατόπημα της Γιάννας Αγγελοπούλου έφερε στη δημοσιότητα ο πρώην υπουργός Θανάσης Γιαννόπουλος με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Στην Επανάσταση του 1821 δεν αγωνίστηκαν οι ανύπαρκτοι τότε ψευτοτεχνοκράτες, αλλά αγωνίστηκε ο ελληνικός λαός, οι πολίτες, οι αστοί της τότε εποχής και κυρίως ο κλήρος. Συμμετείχαν οι Επίσκοποι, οι Κληρικοί, οι Καλόγεροι. Από τα μοναστήρια μας ξεκίνησε η σπίθα της Επανάστασης. Σε μοναστήρι υψώθηκε το λάβαρό της. Στα μοναστήρια και στις εκκλησιές κρύφτηκαν οι αγωνιστές και ο λαός και γίνανε απόρθητα φρούρια και κάστρα μπροστά στις ορδές των Tούρκων. Στα μοναστήρια μας οι καλόγεροι μοίρασαν τα όπλα και το μπαρούτι στους αγωνιστές της Επανάστασης» αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο κ. Γιαννόπουλος και επισημαίνει:

«Για εμάς τους Ρουμελιώτες, η μη συμμετοχή του Μητροπολίτη μας Συμεών και ο αποκλεισμός του από αυτή τη σύσκεψη, που τουλάχιστον η παρουσία του θα ήταν εποικοδομητική και σημαντική στους οποιουσδήποτε σχεδιασμούς της κυρίας Αγγελοπούλου και της επιτροπής της, έχει την ιδιαίτερη σημειολογία διότι στη μαρτυρική περιοχή μας και στην πόλη μας τη Λαμία μαρτύρησε ο αγωνιστής της Επανάστασης καλογερόπαππας Αθανάσιος Διάκος».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οπως αποκάλυψε η Μητρόπολη Φθιώτιδας στον ραδιοσταθμό Λαμία FM, ο ποιμενάρχης ούτε είχε ενημερωθεί ούτε είχε προσκληθεί, κάτι το οποίο γεννά ερωτήματα για τον αξιοκρατικό χαρακτήρα της επιτροπής για τα 200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821 και τη σχέση που η επιτροπή θέλει να έχει η Εκκλησία σε αυτή την προσπάθεια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.