ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

AHEPA: Διοργανώνει διαδικτυακή συζήτηση για το μέλλον του ελληνισμού

AHEPA: Διοργανώνει διαδικτυακή συζήτηση για το μέλλον του ελληνισμού

Διαδικτυακή συζήτηση με την επικοινωνιακή χορηγία του pronews.gr διοργανώνει η Αmerican Hellenic Educational Progressive Association- AHEPA σε συνεργασία με Mediterranean Council & Forum MEDCF (medcg.org), την Κυριακή 05 Ιουλίου 20.00 και με θέμα «Το Μέλλον του Ελληνισμού»

Την ΑΗΕΡΑ θα τιμήσει ακόμη μία φορά ο κ. Νίκος Λυγερός Στρατηγικός Σύμβουλος, θα συντονίσει η κ. Βασιλεία Πραζιούτη Βαλκανιολόγος- Διεθνολόγος θα προλογίσει και θα σχολιάσει ο κ. Ανδρέας Ζαπουνίδης Σύμβουλος Ασφαλείας & Community Liaison Consultant Energy and Defence Industry – Πρόεδρος του τμήματος ΑΗΕΡΑ HJ41 Καλαμαριάς.

Η ανακοίνωση της AHEPA αναφέρει:

Ποιο είναι στρατηγικό μέλλον του Ελληνισμού; Ελλάδα- Κύπρος και ομογένεια όπου κι αν βρίσκεται πάνω στον πλανήτη.

Γιατί είναι ο Ελληνισμός δώρο του Χρόνου στην Ανθρωπότητα;

Ο Νίκος Λυγερός με τον μοναδικό του τρόπο φωτίζει τους Έλληνες και τους Φιλέλληνες σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης και μας εξηγεί το ρόλο του Ελληνισμού, γιατί δεν είναι μόνο να ακυρώνει σχέδια και προσύμφωνα, γιατί είναι ο Ελληνισμός και της δημιουργίας και της αξιοποίησης της καινοτομίας, του ζεόλιθου και της ΑΟΖ, είναι μόνο της ελευθερίας αλλά και της απελευθέρωσης από τα δεσμά της κατοχής.

Η ανθεκτικότητα του Ελληνισμού είναι αυτή που του έδωσε αυτή την διαχρονικότητα που όλοι αναγνωρίζουν. Η στρατηγική που επινόησε ο Ελληνισμός για ν’ αντιμετωπίζει εχθρούς πιο ισχυρούς από τον ίδιο είναι αυτή που τον έχει σώσει από πολλά δεινά που του έχουν συμβεί.

Το στρατηγικό μέλλον του Ελληνισμού που θα ζήσει πάνω στο απέραντο γαλάζιο είναι η συνέχεια μιας χιλιετούς παράδοσης αφού ο Ελληνισμός είναι πολιτισμός που χτίστηκε επί της ουσίας πάνω στη θάλασσα.

Όσοι ασχολούνται μόνο με προβλήματα ξηράς, συνόρων και πράσινης γραμμής τα κάνουν θάλασσα. Όσοι επενδύουν στρατηγικά πάνω στην ισχύ της θάλασσας δημιουργούν το μέλλον της γης. (αποσπάσματα από το ιστολόγιο lygeros.org)

Δωρεάν live streaming στο youtube/AHEPA HJ41 (free subscribe/εγγραφή δωρεάν)

Ευχαριστούμε θερμά την Grand Governor Zone V Μs. Margaret Dritsas (Canada) Daughters of Penelope και την κ. Τσατσαμπά Βίκυ για τη συμβολή τους στην επίτευξη της εκδήλωσης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.