Η Αστυνομία διέψευσε την άγρια επίθεση πίτμπουλ – Τι έγινε πραγματικά (upd)

Η Αστυνομία διέψευσε την άγρια επίθεση πίτμπουλ – Τι έγινε πραγματικά (upd)

(Ανανέωση 12:25) Η αστυνομία διέψευσε την επίθεση πίτμπουλ στην Εύβοια, καθώς φαίνεται πως ήταν μικρότερης έκτασης, από ότι διαδόθηκε αρχικά.

Σύμφωνα με τα επίσημα καταγεγραμμένα στοιχεία, η επίθεση συνέβη αλλά ήταν ένα δάγκωμα στο πόδι και έγινε απλά μια επίσκεψη για πρώτες βοήθειες στο Νοσοκομείο που δε διήρκεσε παρά μερικές ώρες.

Το περιστατικό επιβεβαιώνει η Αστυνομία, η οποία δεν έχει επίσημη καταγγελία από τον παθόντα, πιθανότατα γιατί υπάρχει καλή γειτονία με τον ιδιοκτήτη του σκύλου και το περιστατικό περιγράφηκε ως ατυχές συμβάν χωρίς ιδιαίτερη σημασία, τόσο για να υπάρξει έγκληση, ακόμη περισσότερο δε για να επέμβει αυτεπάγγελτα η αστυνομία.

Σημειώνουμε ότι σε περίπτωση που είχε σημειωθεί κάποιος σοβαρός τραυματισμός ή ακόμη και επικίνδυνη – ανεξέλεγκτη συμπεριφορά του ζώου, θα είχε χαρακτηρισθεί δημόσιος κίνδυνος και θα έπρεπε υποχρεωτικά να αναλάβει μέριμνα η αστυνομία.


Εξαιρετικά δύσκολες είναι οι ώρες για έναν άτυχο άνδρα από τα Ψαχνά Ευβοίας, καθώς το απόγευμα της Πέμπτης δέχθηκε άγρια επίθεση από μανιασμένο πίτμπουλ την ώρα που κοιμόταν στο σπίτι του και πλέον βρίσκεται στο νοσοκομείο και «παλεύει» για την ζωή του.

Το ζώο ξέφυγε από διπλανή οικία και μπήκε στο σπίτι του θύματος, καθώς βρήκε την πόρτα ανοιχτή και άρχισε να του επιτίθεται άγρια, δαγκώνοντάς τον στον λαιμό και στο υπόλοιπο σώμα με αποτέλεσμα να προκληθεί ακατάσχετη αιμορραγία από τις βάναυσες δαγκωματιές.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στο σημείο έσπευσε το ΕΚΑΒ και μετέφερε τον άτυχο άνδρα στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.