ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ιταλία: Χώρισε με τη σύζυγό του και σκότωσε τα παιδιά τους

Ιταλία: Χώρισε με τη σύζυγό του και σκότωσε τα παιδιά τους

Οικογενειακή τραγωδία στη Λομβαρδία. Ζευγάρι χώρισε και ο σύζυγος έπνιξε τα δίδυμα παιδιά τους, φοβούμενος πως μετά το διαζύγιο δεν θα τα ξαναδεί.

Το Σάββατο (04/07) έγινε η κηδεία των δύο 12χρονων παιδιών, της Έλενας και του Ντιέγκου, τα οποία σκότωσε ο ίδιος τους ο πατέρας. Η μητέρα τους, Ντανιέλα κίνησε διαδικασίες διαζυγίου πριν από περίπου ένα μήνα, κάτι που έβγαλε εκτός εαυτού τον πατέρα τους, Μάριο. Ο τελευταίος, φοβούμενος πως δεν θα του επιτραπεί να ξαναδεί τα παιδιά του, τα έπνιξε με τα ίδια του τα χέρια.

Όλα συνέβησαν όταν ο σύζυγος πήρε τα δύο δίδυμα για να πάμε εκδρομή στα βουνά της Λομβαρδίας. Παρά τις διαβεβαιώσεις της μητέρας, πως ακόμα κι αν πάρει την πλήρη επιμέλεια δεν πρόκειται να του απαγορεύσει την επαφή του μαζί τους, εκείνος τα σκότωσε και εν συνεχεία αυτοκτόνησε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Αντίο μικρά μου, δεν μπορώ ακόμη να συνειδητοποιήσω ότι δεν θα μπορέσω να σας ξαναδώ, να σας αγκαλιάσω, να ακούσω τη φωνή σας καθώς με αποκαλείτε “μαμά”. Σας αγκαλιάζω και σας λέω ότι όλα θα πάνε καλά, παρά το κακό που σας βρήκε. Ήμουν τυχερή που ήμουν μαμά σας. Ζητάω από όλους να σας θυμούνται με χαμόγελο και όχι με δάκρυα, γιατί έτσι θα θέλατε κι εσείς. Ξέρω ότι από εδώ και πέρα θα είστε στο πλευρό μου, το χαμόγελό σας θα μου κρατάει συντροφιά στις στιγμές φόβου», έγραψε η τραγική μητέρα στο σημείωμα που άφησε στον τάφο των παιδιών της, μετά την κηδεία που έλαβε χώρα στο Μιλάνο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.