Εκατό χρόνια μπροστά: Η πρωτοποριακή κίνηση της Καβάλας στη «μάχη» κατά του κορωνοϊού

Εκατό χρόνια μπροστά: Η πρωτοποριακή κίνηση της Καβάλας στη «μάχη» κατά του κορωνοϊού

Ο κορωνοϊός ξεκίνησε την «επέλασή» του από την Κίνα στα τέλη της προηγούμενης χρονιάς και με ραγδαίους ρυθμούς εξαπλώθηκε σε ολόκληρο τον πλανήτη, «χτυπώντας» περισσότερα από 11 εκατομμύρια ανθρώπους και στερώντας την ζωή (μέχρι τη στιγμή που γράφονταν αυτές οι γραμμές) σε 520.000 άτομα.

Η ανθρωπότητα δίνει τη δική της «μάχη» απέναντι στον ιό και στην πρώτη γραμμή του «πυρός» βρίσκονται, φυσικά, οι γιατροί και οι νοσηλευτές, οι οποίοι υπερβάλλουν εαυτόν σε καθημερινή βάση προκειμένου να βοηθήσουν τους συμπολίτες τους.

Η συγκινητική τους στάση όλο αυτόν τον καιρό επιβραβεύεται από το Δήμο Καβάλας και τον Σύνδεσμο Ξενοδόχων της πόλης, που προσφέρουν 45 πακέτα δωρεάν διακοπών σε γιατρούς και νοσηλευτές νοσοκομείων αναφοράς για τον κορωνοϊό από όλη τη χώρα, προκειμένου να χαλαρώσουν στην- αδιαμφισβήτητα πανέμορφη- Καβάλα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Διαβάστε περισσότερα στο instanews.gr.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.