Μητροπολίτης Χαλκίδος: «Θλιβερή και επώδυνη η απόφαση της μετατροπής της Αγίας Σοφίας σε τζαμί»

Μητροπολίτης Χαλκίδος: «Θλιβερή και επώδυνη η απόφαση της μετατροπής της Αγίας Σοφίας σε τζαμί»

Ο Μητροπολίτης Χαλκίδος σχολίασε την απόφαση για μετατροπή της Αγίας Σοφίας σε τζαμί από τους Τούρκους και τόνισε ότι οι ισχυροί του πλανήτη μένουν μόνο στα μεγάλα λόγια και δεν προχωρούν στις πράξεις.

Αναλυτικά δήλωσε:

«Θλιβερή και επώδυνη η είδηση της μετατροπής της Αγίας Σοφίας σε τζαμί.

Συγχαίρω

  • την τουρκάλα Βουλευτή ΧΙΟΥΝΤΑ ΚΑΓΙΑ, η οποία είχε το κουράγιο να υποστηρίξει δημοσίως, ότι η Αγία Σοφία πρέπει να λειτουργήσει για τον σκοπό που κτίστηκε, δηλαδή ως Εκκλησία!
  • τον μουφτή της Κομοτηνής ΧΑΛΗΛ ΤΖΙΧΑΝΤ, ο οποίος δήλωσε με παρρησία το αυτονόητο, ότι η Αγία Σοφία είναι χριστιανικός Ναός και ότι διαφωνεί στην μετατροπή της σε τζαμί.
  • τον τούρκο νομπελίστα ΟΡΧΑΝ ΠΑΜΟΥΚ, που σχολίασε απογοητευμένος αυτήν την μετατροπή και ΟΣΟΥΣ ΑΝΑΡΙΘΜΗΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ διακινδυνεύοντες φωνάζουν εναντίον της απόφασης, έστω και αν δεν ακούγονται, απ’ όσους με περισσή έπαρση αποφασίζουν και διατάσσουν.
Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ακόμη με συγκινούν οι δηλώσεις συμπαραστάσεως, προς την Πατρίδα μας, εκ μέρους των ισχυρών της γης, στο βαθμό που δεν είναι μόνον ωραία, αλλά κούφια και ανέξοδα λόγια, τα οποία, ενώ δεν αλλάζουν τα τετελεσμένα, μας δημιουργούν επικίνδυνες ψευδαισθήσεις».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.