
Σε στάση εργασίας από τις 11.30 το πρωί της Παρασκευής 17 Ιουλίου μέχρι τη λήξη της βάρδιας προχωρούν οι εφοριακοί στις ΔΟΥ όλης της χώρας.
Οι υπάλληλοι στις Δημόσιες Οικονομικές Υπηρεσίες σε ολόκληρη τη χώρα δεν θα εξυπηρετούν από τις 11.30 το πρωί έως τη λήξη της βάρδιας, σε ένδειξη συμπαράστασης στους τέσσερις τραυματίες υπαλλήλους στην Κοζάνη, μετά την επίθεση που δέχθηκαν από άγνωστο με τσεκούρι. Δύο εκ των τραυματισμένων υπαλλήλων νοσηλεύονται διασωληνωμένοι και δίνουν «μάχη» για τη ζωή τους.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.