ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Ξεκινάει στις 30 Ιουλίου η κυκλοφορία των νέων βιομετρικών διαβατηρίων

Ξεκινάει στις 30 Ιουλίου η κυκλοφορία των νέων βιομετρικών διαβατηρίων

Την Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020 αναμένεται να κυκλοφορήσει ο νέος τύπος βιομετρικών διαβατηρίων κανονικών, διπλωματικών και υπηρεσιακών.

Νοείται ότι όλα τα υφιστάμενα διαβατήρια παραμένουν σε ισχύ μέχρι τη λήξη τους και δεν χρειάζεται να αντικατασταθούν.

Αναφορικά με τις ταυτότητες λόγω τεχνικών προβλημάτων που προέκυψαν στο στάδιο της αναβάθμισης του συστήματος, αναμένεται να υπάρξει καθυστέρηση στην παράδοση τους.

Για αποφυγή ταλαιπωρίας του κοινού καλούνται όσοι υπέβαλαν αίτηση για έκδοση δελτίου ταυτότητας μετά την 22α Ιουνίου 2020 να επικοινωνήσουν με τα κατά τόπους Γραφεία Εξυπηρέτησης των Επαρχιακών Διοικήσεων και τα Κέντρα Εξυπηρέτησης του Πολίτη για να ενημερωθούν για τον χρόνο παραλαβής των νέων ταυτοτήτων.

Για όσους προτίθενται να ταξιδέψουν τις προσεχείς μέρες μπορούν να αποτείνονται στο Τμήμα Αρχείου Πληθυσμού και Μετανάστευσης στα τηλέφωνα 22804527 και 22804526 για παροχή ταξιδιωτικής διευκόλυνσης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το Υπουργείο Εσωτερικών απολογείται για την ταλαιπωρία διαβεβαιώνοντας ότι καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια για τη σύντομη επίλυση του προβλήματος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.