ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Τραγωδία στην Κέρκυρα: 14χρονη πνίγηκε στον Άγιο Στέφανο Αυλιωτών

Τραγωδία στην Κέρκυρα: 14χρονη πνίγηκε στον Άγιο Στέφανο Αυλιωτών

Σοκαριστικές εικόνες εκτυλίχθηκαν στη θαλάσσια περιοχή στον Άγιο Στέφανο Αυλιωτών, στην Κέρκυρα, όταν ένα μικρό κοριτσάκι ανασύρθηκε στην ακτή χωρίς τις αισθήσεις του.

Η 14χρονη από τη Βουλγαρία, που διέμενε στο νησί, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πήγε στη συγκεκριμένη περιοχή για μπάνιο το απόγευμα της Τρίτης (28/07), μαζί με την οικογένειά της. Παρότι έγιναν υπεράνθρωπες προσπάθειες για τη διάσωσή της, αυτό δεν κατέστη δυνατόν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο ιατροδικαστής Κέρκυρας, Ιωάννης Αϊβατίδης, ανέφερε ότι έχει ενημερωθεί ήδη για το τραγικό συμβάν, ενώ η σορός της 14χρονης μεταφέρεται αυτήν την ώρα στο Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας, προκειμένου να διεξαχθεί νεκροψία-νεκροτομή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.