ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Κέρκυρα: Η οικογενειακή τραγωδία που κρύβεται πίσω από τον πνιγμό της 14χρονης

Κέρκυρα: Η οικογενειακή τραγωδία που κρύβεται πίσω από τον πνιγμό της 14χρονης

Συγκλονίζουν οι νέες αποκαλύψεις σχετικά με τον πνιγμό της 14χρονης, η οποία ανασύρθηκε νεκρή στην ακτή χωρίς τις αισθήσεις της.

Ή ανήλικη από τη Βουλγαρία, που διέμενε στο νησί, είχε πάει στη θαλάσσια περιοχή στον Άγιο Στέφανο Αυλιωτών, στην Κέρκυρα, και όπως επιβεβαίωσε ο ιατροδικαστής Κέρκυρας, Ιωάννης Αϊβατίδης, μετά τη νεκροψία-νεκροτομή, ο θάνατός της οφείλεται σε πνιγμό. Σύμφωνα με το πόρισμά του: «Υπήρχε εισρόφηση μεγάλης ποσότητας νερού στους πνεύμονες».

Ανακοίνωσε εξέδωσε και το Λιμενικό Σώμα: «Χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε, απογευματινές ώρες χθες, από τη θαλάσσια περιοχή Αγίου Στεφάνου Κέρκυρας, 14χρονη. Η 14χρονη διεκομίσθη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος της. Από το Α’ Λιμενικό Τμήμα Παλαιοκαστρίτσας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Κέρκυρας που διενεργεί προανάκριση, παραγγέλθηκε διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η 14χρονη, όπως αποκαλύφθηκε, έμενε στην Κέρκυρα με συγγενείς, καθώς είχε χάσει και τους δύο γονείς της. Είχαν αναλάβει να τη μεγαλώσουν οι θείοι της, που ζουν και εργάζονται στην περιοχή. Η τραγωδία στον Άγιο Στέφανο ανέδειξε, παράλληλα, το πρόβλημα της έλλειψης ναυαγοσώστη στην εν λόγω περιοχή, που οι κάτοικοι τη χαρακτηρίζουν «επικίνδυνη».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.