ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

ΕΛΤΑ: Κυκλοφόρησαν γραμματόσημα «Μείναμε Σπίτι και κερδίσαμε» (φώτο & βίντεο)

ΕΛΤΑ: Κυκλοφόρησαν γραμματόσημα «Μείναμε Σπίτι και κερδίσαμε» (φώτο & βίντεο)

Τα Ελληνικά Ταχυδρομεία έδωσαν σήμερα στην κυκλοφορία μία νέα σειρά από γραμματόσημα που προβάλουν την επιτυχημένη διαχείριση της πανδημίας, με τίτλο «Μείναμε Σπίτι και κερδίσαμε».

Με ιδιαίτερη χαρά, ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς, υποδέχθηκε σήμερα στις νέες εγκαταστάσεις της Πολιτικής Προστασίας τον Γενικό Εμπορικό Διευθυντή των ΕΛΤΑ Γιώργο Κάτρη, τον Γενικό Διευθυντή Ανθρώπινου Δυναμικού Ησαΐα Τσιτόγλου και τον Διευθυντή Φιλοτελισμού Ευάγγελο Παπαχρήστο για την παρουσίαση της ειδικής, συλλεκτικής έκδοσης γραμματοσήμων, στην οποία προχώρησαν τα Ελληνικά Ταχυδρομεία με μήνυμα: «Μείναμε Σπίτι και Κερδίσαμε-Σας ευχαριστούμε Όλους».

Η νέα έκδοση προβάλλει την επιτυχή διαχείριση της πανδημίας από τη χώρα μας. Ταυτόχρονα, απευθύνει ένα συγκινητικό «ευχαριστώ» σε όλους όσοι συνέδραμαν σε αυτή την επιτυχία – σε όλα τα στελέχη της Πολιτικής Προστασίας που εργάστηκαν στην πρώτη γραμμή, αλλά και σε όσους έμειναν στο σπίτι προστατεύοντας τη δημόσια υγεία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Νίκος Χαρδαλιάς ευχαρίστησε θερμά τα ΕΛΤΑ για την πρωτοβουλία τους, σημειώνοντας ότι η νέα έκδοση γραμματοσήμων ταξιδεύει σε ολόκληρο τον κόσμο την επιτυχία της ελληνικής προσπάθειας ενάντια στην πανδημία, δίνοντας ένα μήνυμα αισιοδοξίας – ότι με αποφασιστικότητα και κοινή προσπάθεια, μπορούμε να βγούμε νικητές μέσα από κάθε πρόκληση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.