ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Κρήτη: Μάγειρας σε 5άστερο ξενοδοχείο λιποθύμησε λόγω υπερκόπωσης

Κρήτη: Μάγειρας σε 5άστερο ξενοδοχείο λιποθύμησε λόγω υπερκόπωσης

Η σεζόν για έναν μάγειρα είναι ιδιαίτερα απαιτητική και ένας σεφ στην Κρήτη το κατάλαβε από πρώτο χέρι, καθώς κατέρρευσε ενώ δούλευε σε ένα 5άστερο ξενοδοχείο, έχοντας υποστεί υπερκόπωση.

Παρά το ότι ο covid-19 έχει αδειάσει τα ξενοδοχεία, εντούτοις το ωράριο του μάγειρα σε ένα 5στερο στο Ηράκλειο ήταν εξοντωτικό. Ο παθών είπε ότι εργαζόταν πάνω από 8 ώρες την ημέρα, χωρίς να κάνει διάλειμμα, χωρίς να φάει και μάλιστα χωρίς ρεπό.

Το αποτέλεσμα ήταν κάποια στιγμή να τον εγκαταλείψουν οι δυνάμεις του, να λιποθυμήσει από υπερκόπωση και να μεταφερθεί στο ΠΑΓΝΗ, όπου και νοσηλεύτηκε.

Οι γιατροί του έδωσαν αναρρωτική, αλλά βγαίνοντας από το νοσοκομείο πήρε την απόλυση από τον εργοδότη του!

Την περασμένη Τρίτη ο 60χρονος μάγειρας και πατέρας ενός παιδιού, πήγε στο Σωματείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ηρακλείου και έκανε καταγγελία.

Την υπόθεση αποκάλυψε στην εφημερίδα «Νέα Κρήτη» χθες ο πρόεδρος του σωματείου, αντιπρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Επισιτισμού και του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου Νίκος Κοκολάκης, τονίζοντας με κατηγορηματικό τρόπο ότι έγιναν οι απαιτούμενες προσφυγές στην Επιθεώρηση Εργασίας και ότι ο ίδιος σκοπεύει να φτάσει «στα άκρα» τις διεκδικήσεις του εν λόγω μάγειρα, για την πλήρη αποζημίωσή του!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο πρόεδρος του σωματείου Νίκος Κοκολάκης είπε σχολιάζοντας το θέμα: «Είναι πολύ αυστηρά τα υγειονομικά πρωτόκολλα στον χώρο των ξενοδοχείων. Έτσι, για κάθε πόστο χρειάζονται περισσότεροι εργαζόμενοι από αυτούς που σήμερα εργάζονται. Για τον λόγο αυτό έχουμε τα φαινόμενα αυτά, να εργάζονται εξαντλητικά λιγότεροι εργαζόμενοι για να βγάλουν σε πέρας τη δουλειά που έχουν αναλάβει»…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.