ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

«Σώθηκαν όσοι βγήκαν σε ταράτσες» – Συγκλονιστικές μαρτυρίες από την Εύβοια

«Σώθηκαν όσοι βγήκαν σε ταράτσες» – Συγκλονιστικές μαρτυρίες από την Εύβοια

Συγκλονίζουν οι περιγραφές των κατοίκων των Πολιτικών Ευβοίας του Δήμου Διρφύων Μεσσαπίων που κάνουν έκκληση για βοήθεια, καθώς τα υπερχειλισμένα ρέματα κι ο ποταμός Λήλας, που έκανε όπως φαίνεται και το μεγάλο κακό, έχει παρασύρει τα πάντα στο πέρασμά του και έχει ήδη κοστίσει τη ζωή σε τουλάχιστον πέντε ανθρώπους, ανάμεσά τους κι ένα βρέφος 8 μηνών

«Κινδυνεύει πολύς κόσμος. Δύο φορές Μάνδρα είναι αυτό που ζούμε. Η στάθμη στα ισόγεια σπίτια είναι δύο μέτρα. Πνίγεται η αδερφή μου και ο γαμπρός μου στο σπίτι τους. Ισα που αναπνέουν, η μύτη τους μόνο είναι έξω από το νερό. Εγώ πρόλαβα και βγήκα τελευταία στιγμή κι ανέβηκα στην ταράτσα» είπε με τρεμάμενη φωνή κάτοικος της περιοχής στον ΣΚΑΪ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αλλη μαρτυρία κατοίκου από την παραλία στο Βασιλικό σοκάρει: «Εχει πλημμυρίσει ο Λίλας Ποταμός. Ολοι είναι στις ταράτσες για να σωθούν. Το νερό στα περισσότερα σπίτια ξεπερνάει το ύψος του γονάτου. Ολοι είμαστε εγκλωβισμένοι, δεν μπορεί κανείς να βγει. Ολα έγιναν μετά τις 3 τα ξημερώματα» είπε ο κάτοικος της περιοχής.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.