ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

«Εφυγε» γιαγιά σε ηλικία 112 ετών – Χώρα υπεραιωνόβιων η Ελλάδα με 7.100 να έχουν ξεπεράσει τα 100 χρόνια ζωής

«Εφυγε» γιαγιά σε ηλικία 112 ετών – Χώρα υπεραιωνόβιων η Ελλάδα με 7.100 να έχουν ξεπεράσει τα 100 χρόνια ζωής

Εζησε την Ενωση της Κρήτης με την Ελλάδα, τη μικρασιατική καταστροφή, τους Βαλκανικούς και δύο παγκόσμιους πολέμους, τον εμφύλιο. Η υπεραιωνόβια Χαρίκλεια Βίτσα, γεννήθηκε το 1908 και έφυγε χθες σε ηλικία 112 ετών, ξεπερνώντας κάθε προσδόκιμο ζωής.

Από τα δέκα αδέλφια της, ήταν η τελευταία που έφυγε από τη ζωή.

Μετεγκαταστάθηκε πριν από πολλά χρόνια στην ορεινή Ναυπακτία, όταν ήρθε από την Κωνσταντινούπολη.

Στην τελευταία της κατοικία στο Τρίκορφο Δωρίδος, τόπο καταγωγής της, την συνόδευσαν σήμερα τα παιδιά της, εγγόνια και δισέγγονα και φίλοι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με την Εθνική Στατιστική Υπηρεσία, οι υπεραιωνόβιοι Ελληνες υπολογίζονται σε 7.100. Πηγή:ΕΡΤ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.