Αυτή δεν είναι κυβέρνηση. Ποινικό μητρώο είναι...

Σκέφτηκαν να κάνουν σερφ στον Λαγανά τη μέρα του «Ιανού» – Τους έδιωξε το Λιμενικό

Σκέφτηκαν να κάνουν σερφ στον Λαγανά τη μέρα του «Ιανού» – Τους έδιωξε το Λιμενικό

Κάποιοι απερίσκεπτοι, βρήκαν την ευκαιρία να επιδοθούν στο αγαπημένο τους σπορ, το σερφ, καθώς τα μεγάλα κύματα τους προσφέρουν μια έξτρα δόση αδρεναλίνης. Αγνοώντας όλες τις προειδοποιήσεις.

Ο φωτογραφικός φακός του protothema.gr τους… συνέλαβε στην παραλία του Λαγανά. Τους «συνέλαβε» όμως και το Λιμενικό το οποίο έσπευσε στην περιοχή και τους έκανε αυστηρές συστάσεις.

Καλό είναι σε τέτοιες ακραίες καιρικές συνθήκες να μην ριψοκινδυνεύουμε υπαρεκτιμώντας τις ικανότητές μας…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.