Πάτρα: Παραλίγο να σκάσουν από τη ζέστη σε κηδεία γιατί η εκκλησία δεν άνοιξε το κλιματιστικό

Πάτρα: Παραλίγο να σκάσουν από τη ζέστη σε κηδεία γιατί η εκκλησία δεν άνοιξε το κλιματιστικό

Δραματική ήταν μια κηδεία στην Πάτρα καθώς άνθρωποι κόντεψαν να σκάσουν από τη ζέστη διότι μια εκκλησία δεν άνοιξε τον κλιματισμό.

Έσταξαν κυριολεκτικά οι άνθρωποι σε μια κηδεία στην Πάτρα πριν από λίγες μέρες.

Παρά την αφόρητη ζέστη, σύμφωνα με το dete.gr, που επικρατούσε εκείνη την ημέρα, οι υπεύθυνοι της εκκλησίας δεν έκριναν σκόπιμο να ανοίξουν τον κλιματισμό. Έτσι, το αποτέλεσμα ήταν το πλήθος να… λουστεί στον ιδρώτα, ενώ πολλοί δυσκολεύονταν ακόμη και να ανασάνουν.

Κάποια στιγμή, όπως ήταν αναμενόμενο, ο κόμπος έφτασε στο χτένι και οι ψίθυροι, τα παράπονα και οι γκρίνιες άρχισαν να δίνουν και να παίρνουν. Όλοι προσπαθούσαν να βρουν την αιτία που δεν λειτουργούσαν τα κλιματιστικά.

Τελικά, αυτό που κυκλοφόρησε, μεταξύ ανεπιβεβαίωτης πληροφορίας και βάσιμης εκτίμησης, ήταν πως οι υπεύθυνοι του ιερού ναού δεν τα άνοιξαν για να μην κάψουν ρεύμα…

Εν ολίγοις, για οικονομία!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το περιστατικό, δε, φαίνεται πως δεν είναι μεμονωμένο, ούτε συμβαίνει μόνο στην Πάτρα, καθώς σε πολλές εκκλησίες ανά την Ελλάδα, στην προσπάθεια που καταβάλλουν για τη μείωση του λειτουργικού κόστους, ιερείς και επίτροποι αποφεύγουν συχνά να ανοίγουν τον κλιματισμό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.