ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Στα 63 έφθασαν τα κλειστά σχολεία λόγω κορωνοϊού

Στα 63 έφθασαν τα κλειστά σχολεία λόγω κορωνοϊού

Αυξήθηκε ο αριθμός των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων που βάζουν «λουκέτο» λόγω εμφάνισης θετικών κρουσμάτων κορωνοϊού.

Το υπουργείο Παιδείας ανανέωσε τη σχετική λίστα και τα σχολεία που έχουν λάβει περιοριστικά μέτρα ανέρχονται πλέον σε 63, από 59 που ήταν την Τρίτη (22/09). Τέσσερα σχολεία στην Αττική έχουν αναστείλει μέχρι στιγμής τη λειτουργία τους και πρόκειται για το 2ο Γενικό Λύκειο Καισαριανής (έως 27/09), το 7ο Γυμνάσιο Νέας Σμύρνης (έως 29/09), το 2ο Νηπιαγωγείο Δάφνης (έως 01/10) και το 2ο Γυμνάσιο Πετρούπολης (έως 02/10).

Ακόμα, έχει ανασταλεί η λειτουργία και του 2ου Δημοτικού Βουτών Ηρακλείου (έως 27/09), του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Σαλαμίνας (έως 30/09) και του 14ου Νηπιαγωγείου Καβάλας (έως 01/10), καθώς και όλα τα σχολικά συγκροτήματα όλων των βαθμίδων του νομού Πέλλας (έως τις 25/09).

Επίσης, σε άλλες 53 σχολικές μονάδες ανά την επικράτεια έχει ανασταλεί η λειτουργία συγκεκριμένων τμημάτων ή τάξεων για ορισμένο χρονικό διάστημα. Από αυτές, οι 40 αφορούν σχολεία της Αττικής και οι υπόλοιπες 13 αφορούν τμήματα σε σχολεία των Τρικάλων, του Πύργου, των Σερρών, του Θερμαϊκού, της Καστοριάς, της Καβάλας, της Κατερίνης και της Κέρκυρας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δείτε, εδώ, ολόκληρη τη λίστα του υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.