Και πού να «σκάσουν» τα εξοπλιστικά σκάνδαλα...

Κατά της μάσκας το μαθητικό κίνημα – Ποια σχολεία της Κρήτης τελούν υπό κατάληψη

Κατά της μάσκας το μαθητικό κίνημα – Ποια σχολεία της Κρήτης τελούν υπό κατάληψη

Με κύριο αίτημα τη μη χρήση μάσκας τελούν υπό κατάληψη αρκετά σχολεία στην Κρήτη. Πρόκειται για γυμνάσια, λύκεια και ΕΠΑΛ στους νομούς Ηρακλείου και Χανίων.

Συνεχίζονται και την Τετάρτη (23/09) οι καταλήψεις σε σχολεία του νησιού, με τους μαθητές -εκτός από το μέτρο της υποχρεωτικής χρήσης μάσκας στα σχολικά συγκροτήματα με το οποίο δεν συμφωνούν- να θέτουν και μια σειρά άλλων ζητημάτων, όπως τα κενά εκπαιδευτικών και την ελλιπή καθαριότητα.

Συγκεκριμένα, στο νομό Ηρακλείου υπό κατάληψη τελούν τα γενικά λύκεια: 4ο ΓΕΛ Ηρακλείου, 5ο ΓΕΛ Ηρακλείου, Λύκειο Γουβών, Λύκειο Αρχανών και Λύκειο Αγίου Μύρωνα, τα ΕΠΑΛ: 2ο ΕΠΑΛ Ηρακλείου και ΕΠΑΛ Μοιρών και τα γυμνάσια: 4ο Γυμνάσιο Ηρακλείου, 7ο Γυμνάσιο Ηρακλείου, 8ο Γυμνάσιο Ηρακλείου, Γυμνάσιο Τεφελίου, Γυμνάσιο Βαγιωνιάς, Γυμνάσιο Πόμπιας και Γυμνάσιο Αρχανών.

Στο νομό Χανίων υπό κατάληψη τελούν τα γενικά λύκεια: 4ο ΓΕΛ Χανίων, Λύκειο Αλικιανού, ΓΕΛ Κολυμβαρίου και Λύκειο Ακρωτηρίου, τα ΕΠΑΛ: 1ο ΕΠΑΛ Χανίων, 2ο ΕΠΑΛ Χανίων και ΕΠΑΛ Βρυσσών και τα γυμνάσια: 2ο Γυμνάσιο Κισσάμου, Γυμνάσιο Νέας Κυδωνίας και Γυμνάσιο Πλατανιά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.