ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ρωσία: Βραβείο που έμοιαζε με φαλλό έδωσαν στην καλύτερη δασκάλα της χρονιάς (βίντεο)

Ρωσία: Βραβείο που έμοιαζε με φαλλό έδωσαν στην καλύτερη δασκάλα της χρονιάς (βίντεο)

Στο ρωσικό νησί Σαχαλίνη πραγματοποιήθηκε η ετήσια τελετή για τη βράβευση των καλύτερων δασκάλων στην περιοχή, μόνο που τα βλέμματα δεν συγκέντρωσαν οι διακριθέντες, αλλά το βραβείο.

Το κρυστάλλινο βραβείο είχε ένα περίεργο σχήμα, που σε πολλούς θύμιζε φαλλό. Οι υποψήφιοι κλήθηκαν να το αγγίξουν πριν από την ανακοίνωση του μεγάλου νικητή, αλλά ένας άνδρας δάσκαλος το απέφυγε, πιάνοντας μόνο τα φτερά του.

Το «χάιδεμα» του βραβείου θεωρείται παράδοση για το διαγωνισμό, που υποστηρίζουν οι τοπικές εταιρίες πετρελαιοπαραγωγής. Η 44χρονη Ιρίνα Σαραΐκινα ήταν εν τέλει εκείνη που πήρε το κρυστάλλινο βραβείο και θα έχει την ευκαιρία να ταξιδέψει στο Λονδίνο για να μελετήσει την αγγλική γλώσσα με όλα τα έξοδα πληρωμένα.

Το βίντεο από το διαγωνισμό έφερε στη δημοσιότητα Ρώσος δημοσιογράφος, σχολιάζοντας ότι θύμιζε «περιφερειακή εκδήλωση για το Porn Hub». Μετά το σάλο που προκλήθηκε οι διοργανωτές παραδέχθηκαν ότι το βραβείο είχε «περίεργο» και «αμφιλεγόμενο» σχήμα, χωρίς ωστόσο να αποκαλύψουν από ποιον σχεδιάστηκε και από άντλησε την έμπνευσή του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.