ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Μωρό μόλις 6 μηνών κάνει θαλάσσιο σκι και διχάζει (βίντεο)

Μωρό μόλις 6 μηνών κάνει θαλάσσιο σκι και διχάζει (βίντεο)

Σκληρή κριτική δέχονται οι γονείς ενός μωρού μόλις έξι μηνών μετά το βίντεο που κυκλοφόρησαν οι ίδιοι και στο οποίο ο μικρός γιος τους κάνει θαλάσσιο σκι.

Ενώ οι ίδιοι υποστηρίζουν πως έλαβαν κάθε δυνατή προφύλαξη, ώστε το παιδί τους να μην κινδυνέψει, δεν ήταν λίγοι εκείνοι που έκαναν λόγο για επιπολαιότητά τους. Το παιδί, εν ονόματι Ροτς, φοράει σωσίβιο, με τα πόδια του να είναι δεμένα στον εξοπλισμό και τα μικρά χέρια του να κρατούν μια μπάρα ασφαλείας μπροστά του. Ακριβώς δίπλα του είναι ο πατέρας του, Κέισι Χάμφερις.

Σε συνέντευξή που παραχώρησαν οι γονείς αντέδρασαν στους ισχυρισμούς ότι ο γιος τους κινδύνευσε κατά τη διάρκεια του θαλάσσιου σκι, υποστηρίζοντας ότι ήταν σε ένα σκάφος με άλλα δώδεκα άτομα, συμπεριλαμβανομένων γιατρών, στην περίπτωση έκτακτης ανάγκης, ενώ πήραν έγκριση και από τον παιδίατρο. Όπως πρόσθεσε ο 36χρονος πατέρας, το μωρό έκανε σκι με ταχύτητα μόλις πέντε μίλια την ώρα.

Συμπλήρωσε, επίσης, ότι αυτός και η σύζυγός του, η 33χρονη Μίντι, έκαναν στο γιο τους και δοκιμαστικά στο σπίτι, πριν τον ρίξουν στα νερά της λίμνης Πάουελ, στη Γιούτ των ΗΠΑ. «Έχει αναπτυχθεί πολύ καλά για την ηλικία του. Ο παιδίατρος είπε ότι ήταν εντάξει και να μην ανησυχείτε για αυτό», εξήγησε ο πατέρας.

«Αισθάνομαι πραγματικά ότι η πλειοψηφία της κριτικής προέρχεται από ανθρώπους που νοιάζονται και ανθρώπους που ενδιαφέρονται και θέλουν το καλύτερο για το παιδί μας, οπότε ειλικρινά το εκτιμούμε», αρκέστηκε να τονίσει για την έντονη κριτική που τους ασκήθηκε ο Κέισι Χάμφερις, για να καταλήξει πως καμία διαδικτυακή αρνητικότητα δεν πρόκειται να τους χαλάσει το αίσθημα υπερηφάνειας που αισθάνονται για το μικρό Ροτς, ο οποίος κατάφερε να κάνει με επιτυχία θαλάσσιο σκι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.instagram.com/p/CFDy1cZpnCA

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.