ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Στα υπό κατάληψη σχολεία αύριο οι Περιφερειακοί Διευθυντές Εκπαίδευσης για να προστατεύσουν και τα…Rafale!

Στα υπό κατάληψη σχολεία αύριο οι Περιφερειακοί Διευθυντές Εκπαίδευσης για να προστατεύσουν και τα…Rafale!

Στα υπό κατάληψη σχολεία θα πάνε αύριο οι Περιφερειακοί Διευθυντές Εκπαίδευσης, προκειμένου να συνομιλήσουν με τους μαθητές που κάνουν κατάληψη καθώς και με τους Διευθυντές των σχολείων, οι οποίοι είναι αρμόδιοι για την εύρυθμη λειτουργία τους.

Σκοπός της επίσκεψης είναι να τους εξηγήσουν τη χρησιμότητα της μάσκας και πώς η μη χρήση της βλάπτει τη δημόσια υγεία. Σύμφωνα με τους αρμόδιους του υπουργείου Παιδείας, τα υπό κατάληψη σχολεία είναι περίπου 220 και οι περιοχές που έχουν τα περισσότερα σχολεία που τελούν σε κατάληψη είναι η Αθήνα, η Αχαΐα, η Θεσσαλονίκη και η Κρήτη. Επίσης, θα γίνει ενημέρωση σε γονείς και μαθητές για τις συνέπειες των καταλήψεων σε σχέση με την υγεία.

Σήμερα μαθητές πραγματοποίησαν πορεία στο κέντρο της Αθήνας αλλά και σε άλλες πόλεις με αιτήματα που αφορούν στη μη χρήση μάσκας αλλά και προσλήψεις καθηγητών, και επαρκές προσωπικό καθαριότητας, κατάργηση της Τράπεζας Θεμάτων αλλά και… Rafale.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Συγκεκριμένα στο κείμενο πρόσκληση για το σημερινό συλλαλητήριο αναφέρουν χαρακτηριστικά: «Δε δεχόμαστε πως ότι διεκδικούμε δεν μπορεί να γίνει. Ξέρουμε να κάνουμε μαθηματικούς υπολογισμούς. Η κυβέρνηση της ΝΔ λέει πως θα αγοράσει ΦΕΤΟΣ από τη Γαλλία 16 μαχητικά αεροσκάφη Rafale με κόστος που προσεγγίζει τα 4 δισ. ευρώ… Σε εμάς λένε πως δεν έχουν χρήματα για να προσλάβουν όσους καθηγητές λείπουν ή χρειάζονται για να μειωθεί ο αριθμός μαθητών ανά τάξη. Τους πληροφορούμε πως αυτά τα χρήματα αρκούν για να προσληφθούν πάνω από 300.000 καθηγητές για έναν χρόνο!».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.